Gratis doneren!

Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan ons, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bijvoorbeeld: Bestel (via de hier vermelde link!) online een pizza via Thuisbezorgd, koop iets bij BOL.com, Coolblue of een andere (grote) winkel, of reserveer via Booking.com of Expedia en wij ontvangen hiervan een klein percentage in de stichtingkas.

En nogmaals, dat kost jou niets extra!

Wil jij ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via deze link: de SponsorKlikspagina! Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Tip: Sla de desbetreffende link op (bookmark) in je browser, dan hoef je niet steeds via deze pagina;)

Klik op de gekleurde SponsorKlikspagina link hierboven, of klik hieronder op deze banner en je doneert Gratis aan de Kattenbescherming!

Hoe werkt het?

Simpel! De video onderaan deze pagina legt het uit. Dus: Of je nu rechtstreeks of via de link gaat > je betaalt gewoon hetzelfde! Maar alléén in het laatste geval keert de winkel/organisatie ons een commissie uit en daar kunnen wij veel goeds mee doen!

Het is dus –uitermate belangrijk– dat u de bestellingen die u online doet alléén via SponsorKliks laat lopen(!), een rechtstreekse bestelling bij bijv. Bol.com levert niets op voor ons. *En let op: Op boeken krijgen we ook geen commissie.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch wij weten wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel er iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor is ons bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.