Snoes & Mila

TER ADOPTIE

Snoes en Mila waren een paar maanden oud toen ze, met nog 12 andere kittens van straat werden gehaald. Snoes & Mila zijn samen in de opvang gekomen. In het begin moesten ze erg wennen en hoewel ze mensen erg spannend vonden hebben ze inmiddels grote sprongen vooruit gemaakt. De basis is goed gelegd en ze zijn gewend om in huis te wonen en mensen blijken helemaal niet zo eng.

Nu is het tijd dat ze verder een vertrouwensband gaan opbouwen met hun nieuwe baasjes en waar hun gouden mandje staat.

Mila is een bijdehand pubertje die erg nieuwsgierig is en graag speelt, vooral met een hengel of iets anders dat versierd is met veren. Aaien kan, tijdens het eten en soms als ze ontspannen in haar mandje ligt. Het is belangrijk dat je geduld met haar hebt en ze de tijd krijgt om aan je te wennen. Stapje voor stapje zal ze je gaan vertrouwen.

Snoes is inmiddels een knuffelkontje geworden, vooral na het opstaan en rond etenstijd. Op andere momenten is ze nog wat voorzichtig maar komt graag bij je in de buurt liggen. Ook zij houdt erg van spelen, haar favoriet is op dit moment de laserpen, wanneer je daarmee rammelt komt ze snel aanrennen.

Wanneer Snoes geniet van het knuffelen, komt Mila ook in de buurt en laat zich inmiddels af en toe ook aaien.

Voor Snoes zoeken we samen met haar zus Mila een huisje waar ze samen mogen gaan wonen. Waar het vooral rustig is en waar evt. een oudere sociale kat is die ze op sleeptouw kunnen nemen en waar geen jonge kinderen aanwezig zijn.

Denk je dat je Snoes & Mila een huisje kan geven waar ze alle tijd krijgen om een echte huiskat te worden en het geduld hebt om een mooie band op te bouwen, reageer dan via de mail miauw@kattenbescherming.nl. Dan kunnen we binnenkort een kennismaking plannen met deze mooie dames.

We vragen een vergoeding voor de medische kosten. Hiervoor zijn ze gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en vlo en wormvrij.

Mila en Snoes verblijven in Mijdrecht.

Plaats een reactie