Frummel & Saartje

TER ADOPTIE

Voor de kittens van Catootje wordt het al bijna tijd om op eigen pootjes te gaan staan. Stuk voor stuk lieve beestjes.

Frummel (zwart/wit) de jongste uit het nest is het meest avontuurlijk. Overal valt wat nieuws te zien en te verkennen en Frummel is er dan ook direct als eerste bij als je de woonkamer in komt.

Tijd om veel te knuffelen heeft Frummel niet maar na het spelen ligt ze wel graag tegen je aan. De wereld is een groot avontuur voor Frummel en zij grijpt dat met beide pootjes aan!

Saartje (lapjes) is de knuffeligste van het stel, ze pauzeert graag het spelen met haar zusjes om je te begroeten, te knuffelen en kusjes te geven. Want oh wat vindt ze knuffelen in je armen fijn, het liefst zou ze daar de hele dag in liggen.

We zoeken een huisje waar Saartje en Frummel samen mogen gaan wonen. Ze kunnen met andere katten samen, en kinderen ouder dan 10 jaar. Het zou fijn zijn als er een afgeschermde tuin of balkon is of een verkeersveilige omgeving zou ook een optie zijn. Maar ze kunnen ook prima binnenkatjes worden.

Voor Saartje en Frummel vragen we een vergoeding voor de medische kosten. Ze zijn hiervoor gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en vrij van vlooien.

Bij interesse stuur gerust een mail naar miauw@kattenbescherming.nl Saartje en Frummel verblijven in Oosterhout.

Plaats een reactie