Mia

TER ADOPTIE

Mia met de mooie ogen, of lieve mama Mia.

Zo noemen we onze prachtige opvangpoes Mia soms wel eens. Ze is helemaal zwart en heeft grote ronde kijkers. Een aantal weken geleden is ze bij ons gekomen, samen met haar 3 kittens, die ze liefdevol heeft verzorgd. Mia was bij iemand aan komen lopen en die heeft gezocht naar de eigenaar, maar niemand meldde zich helaas. De ‘vinders’ waren al wat op leeftijd en konden niet langer de tijdelijke zorg van Mia en haar kittens aan. Gelukkig was er bij onze stichting plek voor haar.

Mia is een lieve kat, die makkelijk opgepakt kan worden en zich ook makkelijk laat aaien. Als ze schrikt, kruipt ze weg, maar haar nieuwsgierigheid wint het al snel weer van de schrik. Mia is speels, laat zich graag kammen, is super zindelijk en is heel makkelijk in de omgang met mensen.

Hoe anders is dat met andere (volwassen) katten samen. Dan verandert ze in een furie die niets duldt. Met de eigen poezen in de opvang was het dan ook nodig om haar gescheiden te houden. Daardoor zit ze een groot gedeelte van de dag in een aparte slaapkamer en hoewel ze dat prima doet, verdient ze veel beter. Ze zou zo graag rondlopen in een huisje dat helemaal van haar is en ze zich ergens veilig thuis kan voelen.

Voor Mia zoeken we dan ook een huisje zonder andere dieren en waar ze lekker veel aandacht krijgt van haar mensen. Mia kan best even een dagje alleen zijn, maar voor haar is het fijn als ze niet te vaak alleen is omdat ze zo van aandacht houdt. Voor Mia zou een veilig balkon heel fijn zijn of een omgeving waar ze veilig buiten kan lopen omdat ze dat gewend is. Denk je de match te zijn voor Mia en zoek je een maatje voor het leven die heerlijk van aandacht houdt stuur dan een mailtje of reageer via het contactformulier. Dan kunnen we snel een kennismaking plannen!

Plaats een reactie