Mesouda & Schanulleke

TER ADOPTIE

Hallo daar! Wij zijn Mesouda en Schanulleke (moeder en dochter), en eigenlijk heel tevreden met zijn twee├źn. Op dit moment wonen wij nog in een gastgezin. Maar wat zouden wij graag samen naar een nieuw huisje verhuizen.

Een klein beetje over mij, Mesouda: ik ben een gewone huis-tuin-en-keukenkat. Nou niet helemaal gewoon hoor! Ik zit graag hoog en klim dan ook graag op kasten. Ze zeggen hier dat ik dat als de beste kan. Oh ja, het had dus ook geen zin om de planten hoog te zetten. Die heb ik ook bovenop de kasten gevonden. Die planten vind ik heerlijk om stukjes vanaf te bijten. Dus alle planten in mijn nieuwe huis moeten katveilig zijn. Geen probleem toch? En dan nu iets over mijn mooie dochter. Mijn andere 3 kids hebben allemaal al een nieuw huisje gekregen, maar Schanulleke heeft toch iets speciaals. Kijk maar op de foto’s!

Schanulleke is een kitten met veel energie! Spelen kan ze als de beste, ik ben zelf minder van het spelen maar gelukkig vermaakt zij zichzelf heel goed met al het speelgoed hier. Ze weet ook al dat ze op een eigen plek eten krijgt, dat ze dit zo jong al geleerd heeft, daar ben ik als moeder natuurlijk apetrots op. Daarnaast lust ze net als ik wel een groen blaadje. Samen zouden we wel graag wat meer ruimte hebben als het straks weer lekker weer is. Een eigen tuin zou heerlijk zijn! En in de winter kijken we ook graag naar buiten naar al dat moois wat daar gebeurt.

Wij wonen de afgelopen paar maanden met veel andere katten om ons heen. Dat gaat helemaal goed met zowel jong als oud. Ervaring met honden hebben we nu niet. We zijn beiden geholpen, gevaccineerd en gechipt en wonen nu in Noord-Oost Brabant.

Denk je: Wow wat een leukerds? Reageer dan snel! En stuur een mailtje naar: miauw@kattenbescherming.nl Alvast een pootje van Mesouda en Schanulleke.