Mats & Miles

TER ADOPTIE

Mats & Miles zijn geboren in het gastgezin. Hun moeder kwam hoogzwanger in de opvang en heeft geen makkelijke bevalling gehad. Ondanks dat zorgde ze wel heel goed voor haar kittens. Mats is geen schootkat maar je kan hem wel aaien. Hij vindt het ook gezellig om met je mee te gaan naar het toilet om daar je volledige aandacht te krijgen. Visite vindt Mats altijd spannend, hij zal zich dan ook meestal verstoppen om op een afstandje alles te bekijken, maar uiteindelijk wint de nieuwsgierigheid het toch, want als de visite lang blijft en rustig is, komt hij meestal toch wel even kijken.

Mats heeft nog altijd veel sabbel behoefte en doet dit graag op een kleedje. Hij slaapt ook graag samen met zijn broer Miles in de krabpaal, of in een mandje. Mats & Miles hebben een tijdje last gehad van vervelende parasieten die lastig onder controle te krijgen waren, maar… inmiddels is dat nu gelukt en gaat het heel erg goed met ze. Het is wel belangrijk dat ze het eerste half jaar voer krijgen waar géén graan in zit, en veel eiwitten. In de opvang krijgen ze nu Purizon. Het is aan te raden dit voer te blijven geven.

Mats & Miles houden niet zo van drukte dus een rustig huishouden zonder kinderen, of met kinderen boven de 12 jaar oud, is het beste voor hen. In de opvang zijn ze gewend aan honden en ze kunnen ook goed met andere katten overweg. Na een wenperiode binnen, zou het fijn zijn als ze naar buiten kunnen om dagelijks een frisse neus te halen. Al zou dit wel goed opgebouwd moeten worden want ze kunnen dat ook best wel heel spannend vinden.

Inmiddels zijn deze maatjes een aantal maanden oud en zoeken we, na wat hobbels op de weg, een fijn eigen plekje waar ze samen oud kunnen worden.

Denkt u de match te zijn voor Mats & Miles, kunt u ze een fijn en rustig huisje bieden, en heeft u geduld om een mooie band op te bouwen, reageer dan snel via de mail: miauw@kattenbescherming.nl, en dan zullen we een kennismaking inplannen.