Koos – Zus & Zorro

TER ADOPTIE

Hallo ik ben Koos. Ik heb niet een heel fijne start gehad in mijn leven maar inmiddels ben ik dik tevreden met mijn opvangplekje. Ik ben een rustige jongen die graag zorgt voor mijn broertje en zusje. Ik help ze altijd even als ik vind dat ze zich weer eens niet goed gewassen hebben. Ik ben op zoek naar een nieuw huis waar ik fijn kan wonen en ik mijn plekje weer kan vinden. Ik ben nog niet veel buiten geweest maar het lijkt me zo geweldig… als het even lukt dan probeer ik te ontsnappen naar de hal. Ik houd van spelen met de speelmuisjes en de hengels, niks is me te gek. Kinderen vind ik niet zo spannend meer. Tja ik ben pas nog bij de dierenarts geweest…. en nu zeggen ze dat ik gecastreerd, gechipt en ingeënt ben. Het zal wel maar het zit me toch niet helemaal lekker. Ik heb het idee dat ik sindsdien wat mis…. mocht je willen kennismaken dan kun je bij mijn assistent een afspraak maken voor een kennismaking. Groetjes, Koos

Zus en Zorro:

Ik wil me even voorstellen: ik ben Zorro en dit is mijn kleine zusje Zus. We komen uit hetzelfde nest als Koos maar trekken graag samen met elkaar op. Onze start was niet zo fijn maar inmiddels zijn we helemaal bijgekomen en opgeknapt!

Daarom zoek ik een huisje waar ik samen met Zus kan wonen. Zus & ik willen liever niet gescheiden worden. 

Ik, Zorro ben een stoere man. Niet zo groot als Koos mijn broer, maar hé wat maakt dat uit. Ik houd van dolle spelletjes en als ik zin heb kom ik bij je zitten. Ik ben veel te stoer om te zeggen dat ik het heerlijk vind als je me op mijn buik aait. 

Mijn Zus, dat is pas een kroelkont die ligt altijd bij ons baasje op schoot. Ja dan kom ik daar gewoon bij liggen omdat zij daar ligt en niet omdat ik dat ook fijn vind hoor…. wij zijn allebei gechipt, ingeënt en “geholpen” zeggen ze dan..  ‘T zal wel, heb er gelukkig geen last meer van…. Wil je met ons kennismaken kom dan gerust een keertje langs.

Groetjes, Zorro en Zus

Plaats een reactie