Catootje

TER ADOPTIE

Moederpoes Catootje kwam hoogzwanger bij het pleeggezin. Gevonden bij een boerderij bij de grens van Duitsland. Wat een angstig dametje zou moeten zijn bleek al snel een hele lieve kroeldoos die alles toeliet. Na 1,5 dag in huis bij de pleegouder beviel ze met koningsnacht van 4 mooie gezonde kittens. Allen met hun eigen lieve karakter.

Inmiddels zijn de kittens (allemaal dames) al 9 weken en wordt het bijna tijd om op eigen pootjes te gaan staan. Dus is het ook tijd voor Catootje om een eigen huisje te zoeken.

Catootje gaat in huis goed met de andere katten maar zou ook prima alleen kunnen worden geplaatst op een plek waar ze rustig mag wennen, niet tot optillen wordt gedwongen en er vooral veel aaitjes worden gegeven, en er op een respectvolle manier met haar wordt omgegaan. Want als Cato eenmaal gewend is, kroelt ze erg graag met je en is ze een maatje voor het leven.

Voor Catootje zoeken we een huisje waar eventueel al een andere kat is of waar heel veel tijd en aandacht voor haar is. Een fijn afgesloten balkon of tuin zou ze fijn vinden of een verkeersveilige omgeving zou ook een optie voor haar zijn.

Plaats een reactie