Boris

TER ADOPTIE

Hoe kan je nou in je jonge leventje al zo veel baasjes hebben gehad. Helaas is het onze lieve Boris overkomen. En het is ons een raadsel waarom. Gelukkig hebben de laatste baasjes onze hulp ingeroepen.

Toen Boris in de opvang kwam snapte hij totaal niet hoe hij zich als kat moest gedragen. Dat heeft hij door de vele veranderingen nooit geleerd. Hij beet en sloeg maar niet uit boosheid, maar gewoon omdat hij geen idee had. Maar in het gastgezin is een mooie groep katten die Boris even goed hebben opgevoed. Wat is dat toch prachtig hoe dieren dat onder elkaar regelen.

Inmiddels gedraagt Boris zich gewoon zoals een kat hoort te doen. Soms kan hij in zijn enthousiasme nog wel eens een zacht knauwtje geven maar hij is ook nog maar jong. Boris is prima te corrigeren en hij weet heel goed als iets niet mag. Boris vindt aaien soms nog wel wat spannend maar hij laat het zeker toe en dan geniet hij er ook wel van. Dit kan dus echt alleen nog maar beter worden.

Met Boris in huis is het nooit saai en altijd een feestje. Hij kan wat dominant zijn naar andere katten maar toch heeft hij echt een andere kat nodig als voorbeeld. We plaatsen Boris dan ook alleen maar bij een ander kat. Bij zijn laatste baasje waren ook kleine kinderen en dat vond Boris toch niet zo fijn. Een huisje zonder kinderen is dan ook wat we voor hem zoeken.

Heb je een kat die wel een maatje als Boris kan gebruiken, denk je de juiste match te zijn voor onze lieve Boris stuur dan een mail naar miauw@kattenbescherming.nl of reageer dmv het contactformulier.

We vragen een vergoeding voor de medische kosten. Hiervoor is Boris gecastreerd, gechipt, gevaccineerd, ontwormd en vrij van vlooien.

Boris verblijft in Alphen aan de Rijn

Plaats een reactie