Jasmine ( geadopteerd )

💜 Ter adoptie 💜

Jasmine

Dit is lieve Jasmine, Jasmine werd samen met haar zoon gevangen. Ze liep buiten van eet plek naar eet plek en had geen baasje. Dit was natuurlijk geen optie, met de koude winter in aantocht. Ze kon heerlijk bij komen in ons gastgezin. Ze was ziek, had Giardia en flink wormen. Inmiddels is ze hier voor behandeld en gelukkig helemaal hersteld. Ook is de Giardia nu verdwenen en is ze negatief getest.
Jasmine is een heel lief poesje van ongeveer 1,5 tot 2 jaar oud. Ze speelt erg graag en zoekt je op voor een kopje en kroelen. Of ze andere katten leuk vindt, wordt nu getest, want vanwege de Giardia mocht ze niet in contact komen met de katten in het gastgezin. Nu mag ze heerlijk vrij door het huis wandelen, dus hoe ze op de aanwezige katjes gaat reageren kijken we nog even aan.

Jasmine zoekt een baasje die tijd en aandacht voor haar heeft en het leuk vindt om met Jasmine samen alles te verkennen. Jasmine verblijft in een gastgezin met kinderen, dus oudere of rustige kinderen zijn geen probleem.

Jasmine wordt als binnenpoesje geplaatst of met een volledig afgeschermde tuin of balkon. Vrij buiten lopen heeft ze helaas genoeg gedaan.

Voor adoptie wordt ze gesteriliseerd, 2 x gevaccineerd, gechipt en krijgt ze een boekje met gezondheidsverklaring mee. Ook is ze worm en vlo vrij.
Jasmine wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten voor haar gevraagd.
Ze verblijft in de regio Den Haag.

Wilt u meer informatie over Jasmine? Stuurt u dan snel een mail naar miauw@kattenbescherming.nl