Amory (gereserveerd!!)

💜 Ter Adopte 💜

Amory

Hallotjes!!!

Mijn naam is Amory.
En ik ben 7 maanden oud.

Ach laat dat cv verhaal maar zitten.

Here we go amory style!!!

Ik? Een echte dame? Echt niet! Dat princessen gedoe is echt niets voor mij! Ik vind het heerlijk om alles en iedereen te verkennen! Spelen? Mijn 2de naam! Knuffelen? Heerlijk!!!

Mijn mama heeft mij dan misschien geleerd dat katers niet te vertrouwen zijn, want dan zit je ineens met een zootje fluffie balletjes die gillen en in je buik kruipen, maar ik ben gesteriliseerd, zoals ze het zo mooi zeggen en dus een echte vlinder! Ik
Vind iedereen leuk! Stiekem ben ik wel echt verliefd op Sil. Hij zit in hetzelfde opvanggezin. Ik zou het super leuk vinden om samen met hem te verhuizen, maar heb je een leuk vriendje of vriendinnetje waarbij ik kan aansluiten? Doei sil!!! Hallo knapperd!
Kinderen? Ook geen probleem. Ik vind het ook heerlijk om te knuffelen of lekker bij je te komen kijken, soms ben ik net Isabella van Phineas en Ferb en kijk ik je heel lief en vragend aan “wat doee jee??”.

Ookal doe ik best stoer, ben ik in nieuwe situaties best verlegen. In het begin zal ik dus wel een beetje moeten wennen. Als ik er eenmaal achter ben dat het ook bij jou veilig is? Amory in tha house!!

Ik wordt alleen als binnenkat of met een afgeschermde tuin/balkon geplaatst. Buiten is zoooo niet mijn ding!

Er wordt een tegemoetkoming in medische kosten gevraagd hiervoor ben ik Gesteriliseerd, twee keer gevaccineerd, gechipt, vlo en wormvrij en gezond verklaard door de dierenarts.

Ik verblijf in een gastgezin van stichting kattenbescherming Nederland in de omgeving Alpen aan den rijn.

Vindt je me al helemaal leuk en mag ik gezellig met jou mee?

Stuur dan een bericht via het contactformulier of mail naar miauw@kattenbescherming.nl