Molly,Millie,Morris en Murphy

💜 Ter adoptie💜

Op 11 september werden wij samen met onze mama gevangen. Wij hadden wel een baasje, maar liepen buiten, omdat ons baasje niet zo goed wist hoe hij voor ons moest zorgen. Onze mama werd gelijk gesteriliseerd en wij mochten met z’n vieren naar een gastgezin om te socialiseren. We waren niet gewend aan mensen en huiselijke geluiden. Langzaam en zeker wist onze gastmama ons vertrouwen te winnen.
We zijn nu bijna klaar om ons eigen huisje te vinden, dus vandaar dat we onszelf alvast online mogen voorstellen.
Wij zijn Molly, Millie, Morris en Murphy en we zijn op dit moment 4,5 maand oud.
We vinden het wel een beetje spannend om iets over onszelf te vertellen, maar we gaan ons best doen….

Ik ben Mollie, een meisje met een glanzend zwart jasje. Mijn motortje begint te ronken als je me aait maar optillen vind ik nog wat eng. Heb je sloffen die tegen een stootje kunnen? Daar ben ik dol op! Spelen? Dat doe ik maar al te graag. Muisje, balletje, hengel, ik hou er van!

Mijn naam is Morris. Ik hou van mijn natje en droogje maar mensen zijn nog wel eng! Ik ruik wel eens aan de hand en heel soms mag je me aaien. Als er gespeeld wordt met een hengel en de anderen uit hun bol gaan trek ik me terug. Dat is te druk, want ik ben een verlegen mannetje. Mijn beste vriend is Murphy. Samen zitten we vaker voor het raam naar de vogeltjes te kijken. Samen met Murphy verhuizen is geen goed plan, aangezien we elkaars angst in stand houden. We kunnen beter bij 1 van onze socialere en brutalere zusjes of bij een andere lieve sociale kat geplaatst worden. Ik zoek een huisje zonder kleine tweebeners. Een huisje waar ik mezelf
mag zijn en waar niks van mij verwacht wordt en vooral een huisje waar mensen heel veel geduld hebben en van mij houden zoals ik ben…

Oké, ik ben dus Murphy en heb een licht rood pelsje. Ik hou van spelen, en dan mag je me soms even aaien. Niet te veel, want dan word ik bang. Optillen vind ik ook nog te spannend. Ik kan wel eens naast je zitten en je aankijken. Maar niet lang hoor, dan ga ik weer kattekwaad uithalen. Ik ben een onzeker en verlegen mannetje, maar wel echt heel grappig en mooi om te zien. Met heel veel geduld en liefde kan ik vast nog heel veel leren over de mensen en het wonen in een huis. Kleine kinderen zijn voor mij ook echt te druk. Ook ik zoek een huisje met 1 van mijn zusjes samen of een leuke sociale aanwezige jonge kat, die van spelen houdt en mij alles kan leren.

Mijn naam is Millie en heb een mooi getekend patroon in mijn vachtje volgens mijn opvangmama. Ik word graag geaaid maar oppakken is eng. Maar zit je rustig, dan kom ik gezellig bij je in de buurt liggen. Ik zit graag voor het raam omdat ik alles wil zien. Mijn motor ronkt als ik geaaid word. Ik zet graag de boel op stelten, want energie voor 10!

Voor deze lieverds zoeken wij mensen met heel veel liefde en geduld. Er is nog heel veel te leren in hun eigen tempo. Een sociale aanwezige kat kan hier absoluut in helpen! Kleine kinderen raden wij niet aan en honden zijn ze ook niet gewend.
We zoeken een huisje , waar ze als binnenkatjes mogen leven, of met een volledig afgeschermde catproof tuin of balkon. Vrij op straat rond lopen mogen ze in elk geval niet.

Heeft u de tijd en het geduld, maar vooral de liefde om deze schatjes een gouden mandje te geven waar ze zichzelf mogen zijn en geen hoge verwachtingen zijn? Mail dan snel naar miauw@kattenbescherming.nl

Molly,Millie, Murphy en Morris worden geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd.

Voor hun verhuizing zijn ze 2 x gevaccineerd, gecastreerd/gesteriliseerd, gechipt, worm en vlo vrij en nemen zij hun boekje van de dierenarts mee.

Ze verblijven in een gastgezin in de omgeving van Reuver.