Hero en Mae

đź’ś Ter adoptie đź’ś

Hero en Mae

Hier is dan eindelijk ook ons verhaal! Wij zijn inmiddels ongeveer 4,5 maand oud.

In augustus werden wij gevonden op een camping. We aten daar uit een vogelhuisje, daardoor vielen we de camping gasten op.
We waren klein, bang en ziek toen we eindelijk gevangen werden.
Eerst zaten we in een tijdelijk gastgezin, voordat we naar ons definitieve socialisatie plekje mochten verhuizen.
Hero was heel makkelijk benaderbaar en leek niet veel angsten voor mensen te hebben. Mae was heel onzeker en bang en liet dit vooral verbaal merken. Ze blies, spuugde en gromde, maar beet nooit en slaan deed ze zonder nageltjes.
Al snel prikte het gastgezin dwars door haar boze uiterlijk en kwam er een heel lief, schattig poesje tevoorschijn…
Blazen en grommen doet ze al lang niet meer. Nu ze gewend is in het gastgezin is ze een enorme knuffel. Tillen vindt ze nog een beetje eng, maar als ze je vertrouwd, komt ze graag bij je op bed en op schoot liggen.Samen met haar broertje Hero vormt ze een super leuk duo. Ze spelen samen, slapen samen en wassen elkaar. Ze kunnen dan ook alleen samen naar een nieuw huisje.
Andere katten zijn ze gewend en ze zijn heel sociaal. Rustige honden zijn ook geen probleem. Kinderen va 12 jaar of zeer rustige kinderen vinden ze ook gezellig.
Ze roepen elkaar de hele dag door en dan komt er een super hoog piep miauwtje uit.

Eigenlijk zijn er na gewenning geen nadelige dingen aan deze moppies te bedenken. Wel hebben ze de tijd nodig om je te vertrouwen en aan hun nieuwe plekje te wennen.

We zoeken een huisje als binnenkat of volledig afgeschermde tuin of balkon, want buiten spelen hebben ze de eerste weken meer dan genoeg gedaan….dus vrij buiten nooit meer.

Hero en Mae worden geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten voor hun gevraagd.
Ze worden gecastreerd/gesteriliseerd, 2 x gevaccineerd, gechipt voor hun adoptie en natuurlijk zijn ze worm en vlo vrij.
Deze lieverdjes mogen va half december verhuizen en verblijven in de regio Lelystad.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Stuurt u dan gerust mail naar miauw@kattenbescherming.nl