Holy en Hayley

💜 Ter adoptie 💜

Dit zijn Holy en Hayley
Twee lieve poesjes van ongeveer 4 maanden oud.

Deze moppies zijn samen met hun broertjes gevangen in een bos.
Toen ze binnenkwamen in ons gastgezin waren ze al vrij snel aan te halen. Natuurlijk waren ze eerst bang want die rare handen waren best eng. Toen ze ontdekte dat die handen heerlijk konden aaien en over de verbazing van hun eigen gespin heen waren, begonnen ze aan hun reis om heerlijke knuffeltjes te worden.
Ze konden eindelijk genieten van liefde en aandacht. Iets dat ze in het bos nooit hebben meegemaakt. Deze twee zusjes zijn onafscheidelijk. Ze doen alles samen, daarom willen we ze ook echt samen plaatsen.
Holy en Hayley zullen eerst even moeten wennen. We zijn dus ook opzoek naar mensen die het niet erg vinden om eerst het vertrouwen van deze lieve meiden te winnen. Als ze je eenmaal vertrouwen gaan ze er ook volledig voor.
Spelen en racen door het huis vinden ze geweldig. De vervanging voor blaadjes is helemaal het einde!

Er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Hiervoor zijn Holy en Hayley Gesteriliseerd, twee keer gevaccineerd, gechipt, worm en vlovrij. Ze worden geplaatst met een gezondheidsverklaring van de dierenarts en een adoptiecontract.

Holy en Hayley worden alleen als binnenkatjes geplaatst of in een huis met een volledig catproof tuin of balkon. We zijn eind november klaar om naar ons nieuwe huisje te vertrekken.

Deze knapperds verblijven in een gastgezin van de Kattenbescherming in de omgeving van Den Haag.

Holy en Hayley willen heel graag kennis met je maken! Kom je gezellig langs?
Stuur een bericht via het contactformulier of mail naar miauw@kattenbescherming.nl