Misty

­čĺťTER ADOPTIE!­čĺť

Dit is Misty.
Misty is bij ons in opvang gekomen, omdat haar vorige baasje niet meer de juiste zorg kon bieden. Hij was vanwege werk te veel van huis. Haar geboortedatum is geschat op 01-08-2020

Misty heeft een lange weg gehad in haar socialisatietraject. Ze is een flessenkitten en heeft daardoor niet de juiste opvoeding gehad van haar moeder. Ze snapte de wereld niet en handen waren om me te spelen, maar genieten van aaien? Wat is dat?

Inmiddels zit Misty in een ander gastgezin van de kattenbescherming zonder andere katten. Kattentaal heeft ze namelijk ook nooit geleerd, dus snapte ze de andere katten in het gastgezin compleet niet. Misty is dus ook opzoek naar een huisje zonder soortgenootjes.
Sinds ze in het andere gastgezin zit gaat ze met sprongen vooruit en is ze klaar voor adoptie.

Misty is opzoek naar een huisje zonder soortgenootjes en met baasjes die veel thuis zijn.

Misty wordt alleen als binnenkat of met een afgeschermde catproof tuin of balkon geplaatst

Er wordt voor Misty een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Hiervoor is ze twee keer gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd, vlo en wormvrij, met een gezondheidsverklaring van de dierenarts en een adoptiecontract geplaatst.

Misty verblijft in een gastgezin in de omgeving Leiden.

Bent u geïnteresseerd in dit bijzondere meisje? Stuurt u dan gerust een bericht via het contact formulier of mail naar miauw@kattenbescherming.nl