Coco

💜TER ADOPTIE💜

Special delivery COCO!

Ik ben Coco en ben al een tijdje op zoek naar een eigen huisje, maar de huizenmarkt staat onder druk hoor ik. Daarom doe ik maar weer een oproep. Ik zoek een huisje waar ik de enige viervoeter ben en waar ik alle aandacht voor mezelf kan opeisen. Ja ik ben een pittige, maar lieve dame en ik weet wat ik wel en niet wil. Ik ben een kat met een rugzak, je ziet hem niet hoor, maar je merkt het af en toe wel. Ik wil op je schoot liggen, geaaid worden. Aandacht vind ik gewoon een must, maar als ik het zat ben zul je dit aan mijn oren en snorharen kunnen zien en dat vind ik genoeg. Als je een Fleece dekentje neerlegt zal ik er lekker onder kruipen. Ik ben wat schrikkerig en als ik schrik schreeuw ik best hard en denk je dat ik op de markt geboren ben. Ze schrikken hier in het gastgezin af en toe de tandjes van mijn gilletje hihihi. Ik kan niet met kinderen of andere katten. Op dit moment zal ik alles moeten delen en hier leer ik dan wel weer van, maar heb hier veel stress van. Ik heb al heel veel geleerd en gedraag me best. Wees gerust, ik neem mijn eigen bedje ahum mandje mee hoor.

Voor mij wordt een tegemoetkoming in medische kosten gevraagd. Hiervoor heb ik mijn vaccinatie, Chip, sterilisatie en gezondheidsverklaring van de dierenarts gekregen. Ik word met eeb adoptiecontract geplaatst.

Ik en mijn bedje verblijven in een gastgezin van de kattenbescherming in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Ben jij een rustig persoon en verwacht je niet te veel? Stuur dan een mail naar miauw@kattenbescherming.nl of stuur een bericht via het contactformulier.
Ik wil heeel graag kennis met je maken. Jij ook met mij?