Felix

Geadopteerd!

Sinds enkele maanden hebben we Felix in de opvang. Felix is eerst bij ons gekomen voor tijdelijke opvang en zou weer terug gaan naar zijn baasje. Maar helaas gaat dat niet meer en zoeken we nu een fijn huisje voor hem waar hij de rest van zijn leven mag blijven wonen.

Felix is een ontzettende lieve en sociale kater van 4 jaar oud. Meteen voelde Felix zich thuis in het opvang gezin. Hij speelt met alle katten en ook de hond daar is hij vrienden mee. Felix is echt een allemansvriend. Vooral met de zoon van het gastgezin heeft hij vrienden gemaakt. Felix houdt ontzettend van aandacht en hij ligt ook heel graag bij je op schoot. Met Felix in huis heb je een vriendje voor het leven.

Felix wordt geplaats als binnenkat. Een goed afgesloten balkon of veilige tuin waar hij niet uit kan dat is wel heel fijn zodat hij af en toe even lekker buiten kan liggen en naar alles kan kijken. We zoeken wel een fijn maatje voor Felix want hij houdt wel van gezelschap van andere katten. Felix kan ook prima bij oudere kinderen geplaatst worden want dat ik hij in het gastgezin ook gewend.

Mocht je een leuk poes of kater hebben die wel een vriendje als Felix kan gebruiken. Zoek je zelf ook gezelschap van een ontzettend lieve schootkat. Reageer dan via mail miauw@kattenbescherming.nl of via chat via facebook dan kunnen we een kennismaking plannen om te kijken of er een match is.

We vragen een vergoeding voor de medische kosten daarvoor is Felix gecastreerd, gechipt, gevaccineerd, ontwormd en vrij van vlooien.

Felix verblijft in Alphen aan den Rijn