Mars & Tommie

GEADOPTEERD😻

Mars en Tommie zijn sinds kort bij ons in de opvang gekomen. Helaas konden ze door omstandigheden niet langer bij hun baasjes blijven en is onze hulp ingeroepen. Mars en Tommie zijn 2 hele sociale en lieve katers van ongeveer 7 maanden oud.

Ondanks dat ze net in de opvang zijn voelen ze zich al heel snel op hun gemak. Zodra ze gewend zijn komen ze meteen naar je toe als je binnenkomt en houden dan ook erg van aandacht.

Tommie komt heel graag bij je op schoot liggen en speelt ontzettend graag met zijn broer Mars. Alles wat op hun pad komt daar moet wel even meegespeeld worden.

Mars ligt soms ook op schoot maar ligt vooral graag bij je voeten, op de leuning of lekker naast je op een stoel. Maar ook hij is graag in je buurt.

Tommie en Mars zijn gewend aan jonge kinderen en kunnen dan ook prima geplaats worden waar ook kinderen wonen. Bij het opvanggezin vinden ze het heel leuk om naar buiten te kijken en te zien wat er buiten allemaal gebeurt en wat er voorbij komt vliegen. We zoeken dan ook een huisje waar ze na een periode van wennen naar buiten kunnen in een veilige tuin of afgezet balkon. Tommie en Mars worden alleen samen herplaatst.

We vragen een vergoeding voor de medische kosten. Ze zijn hiervoor gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en vrij van vlooien.

Mars en Tommie verblijven in Nieuwveen

Bij interesse stuurt u een mail naar miauw@kattenbescherming.nl