Ollie

😻TER ADOPTIE😻

Het verhaal van Ollie begint bij haar moeder Molly wat zich afspeelde in maart 2021 en die rond zwierf en zich verschool in een bedrijfskantine. Gelukkig kwamen de medewerkers er achter dat Molly zich ophield in hun kantine. We hebben Molly snel kunnen vangen maar tot onze schrik kwamen we er achter dat Molly kittens moest hebben. De kittens waren alleen nergens te vinden. Wij zijn niet voor 1 gat te vangen en tot het slopen van de vloer hebben we ook de kittens gevonden. Molly zat inmiddels in een gastgezin en wat was het mooi en ontroerend om te zien hoe ze zich meteen weer ontfermde over haar kindjes. De kittens zijn allemaal goed gezond opgegroeid en hebben allemaal een heel fijn en liefdevol huisje gevonden net als mamapoes Molly. Toch moeten we nu ondanks ontzetten veel verdriet opzoek naar een ander huisje voor Ollie. Het baasje van Ollie verteld verder over Ollie. Over de reden van herplaatsen plaatsen we nu niet veel maar dat kan uiteraard allemaal besproken worden als er interesse is in Ollie.

Het baasje verteld:

Met heel veel verdriet zoeken we een ander huisje voor Ollie. Ollie is een ontzettende lieverd. Ze knuffelt graag en komt dan helemaal tegen je aanliggen op haar rug. Lekker kroelen over haar buik vindt ze heerlijk. Ollie is een grote poes en heeft ruimte nodig. Ze houdt van spelen, rennen en springen. Brengt speeltjes bij je (terug) en als ze even geen speeltje in de buurt heeft, vindt ze wel iets om te gebruiken als speeltje. Ze houdt van buiten (en ook binnen) naar de vogels te gluren en eigenlijk naar alles wat beweegt. Er is echt alles uit de kast gehaald om Ollie niet te hoeven herplaatsen tot met een tuigje buitenlopen om haar meer beweging of vrijheid te geven. Maar daar raakt Ollie echt van in paniek en schrikt overal van. Een balkon of tuin moet dus wel afgesloten zijn zodat ze niet in paniek de verkeerde kant op schiet. Ollie wordt in deze situatie echt niet gelukkiger en dat merk je in alles. Dus ondanks het grote verdriet en we zielsveel van Ollie houden is een nieuw huisje nu echt nog onze enige optie. Ollie is dominant en laat dit ook duidelijk merken. Een huis zonder andere poezen is voor Ollie ideaal. Alle aandacht voor haar en je hebt de liefste en grootste speelse knuffelkat die er is.

Kan je Ollie het huisje bieden waar ze lekker alleen is zonder andere dieren en geen kleine kinderen en waar ze alle aandacht kan krijgen. Ben je opzoek naar een knuffelkat die je zoveel liefde kan geven en gezelligheid. Een maatje voor het leven dan ben je zeker de match. Reageer dan via mail Miauw@kattenbescherming.nl of via chat via facebook. Dan nemen we snel contact op voor een kennismaking.

We vragen een vergoeding voor Ollie voor de medische kosten. Ollie is hiervoor gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en vlo en wormvrij.

Ollie verblijft in Den Haag