Montana

Ter Adoptie:

Montana was 6 maanden oud en hoogzwanger toen ze van straat werd gehaald. Ze is liefdevol opgevangen door een oplettende buurtbewoner en daar is ze bevallen van 3 prachtige kittens.

Helaas kon ze niet bij haar redder in nood blijven en is ze bij ons in de opvang gekomen. Inmiddels is ze gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en volgens schema ontvlooit en ontwormd, We zoeken nu het gouden mandje voor haar.

Het is vooral belangrijk dat ze veilig naar buiten kan. Montana vindt het geweldig om buiten op jacht te gaan en lekker rond te struinen in de tuin en in de bossen. Van alleen maar binnen zitten wordt Montana echt heel ongelukkig dat hebben we de eerste weken echt gemerkt in het gastgezin. Dus een huisje dat veilige ruimt biedt bijvoorbeeld omringt door weiland of bos wat ze nu ook is gewend zou heel fijn zijn.

Montana is ook heel graag binnen op haar tijd en komt dan graag bij je liggen of ligt dan heerlijk te snoezen in een mandje. Naast dat ze graag buiten is is ze ook heel sociaal en aanhankelijk.

Montana kan heel goed met andere katten en honden dus een huisje waar al dieren aanwezig zijn kan past ook heel goed bij haar.

Mocht je interesse hebben in deze lieve dame stuur dan een berichtje via de mail miauw@kattenbescherming.nl of via de chat via facebook.

Montana verblijft op het moment in Hollandsche Rading