Mike & Max

Ter adoptie een heerlijk kater duo

Als kleine kittens liepen Max en Mike zwervend op straat. Ze waren verre van sociaal of mensen gewend. Als je alleen maar naar ze keek dan werd er gegromd geblazen en naar je gespuugd, met andere woorden kom niet te dichtbij. Gelukkig zijn ze  gevangen en konden ze opgenomen worden in een gastgezin om daar rustig bij te komen.

Inmiddels zijn Max en Mike 1,5 jaar en hebben ze heel hard gewerkt samen met het gastgezin om vertrouwen te krijgen in de mens en te wennen aan een huiselijk leven. Nou, dat is meer dan goed gelukt. Ze zijn veranderd is een heuse knuffelkatten en vinden aandacht en knuffels nu heerlijk.

Max en Mike zijn ontzettend gek op elkaar. Ze doen werkelijk alles samen. Eten, drinken, spelen en slapen. Ze kunnen echt niks zonder elkaar. Als ze elkaar even uit het oog zijn dan wordt er luid gemiauwd om elkaar gauw weer te vinden.

We zoeken dan ook een huisje voor ze waar ze samen gaan wonen. Denk je de gouden match te zijn voor deze geweldige broertjes en wil je ze samen een mooie en gelukkig leven bieden reageer dan via mail miauw@kattenbescherming.nl of via chat via facebook.

We vragen een vergoeding voor de medische kosten voor Max en Mike. Ze zijn hiervoor gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en vlo en wormvrij.

 Max en Mike verblijft nu in Budel-dorplein