Rumble & Yumi

Ter adoptie;

Om verdrietige reden zijn Rumble en Yumi bij ons gekomen. Ze leefde met meerder katten bij hun baasje. Maar hun baasje is pas overleden. Een lieve kennis heeft de tijdelijke zorg op zich genomen. Maar omdat ze daar niet voor altijd kunnen blijven is onze hulp gevraagd.

Rumble is een lieve en rustige zwarte kater van 8 jaar oud. In het begin moet hij even aan je wennen maar als je dan ook nog eten geeft is hij je beste vriend. Je zal dan overspoeld worden met kopjes. Rumble houdt erg van verstopt zitten en zoekt dan ook graag holletjes op in bijvoorbeeld een krappaal of gezellig met zijn vriendinnetje Yumi in een mandje.

Yumi is een poesje van 6 jaar oud. Ze is graag bij je in de buurt en wilt graag aangehaald worden. Omdat ze veel hebben meegemaakt door het overlijden en het verhuizen moet ze wat wennen en lijkt wat sneller te schrikken en verstopt zich dan even. Maar als je haar dan rustig benaderd en voorzichtig aait geeft ze zich al snel over en kan ze er geen genoeg van krijgen. Ze ligt graag samen met Rumble te snoezen op een stoel of in een mandje.

Voor Rumble en Yumi zoeken we een rustig huishouden waar ze binnen gaan wonen. Rumble en Yumi zijn nooit buiten geweest en dit niet gewend. In hun nieuwe huisje blijven ze ook weer graag binnen. Een huisje zonder andere dieren en kinderen lijkt ons het beste voor ze.

Dus kan je Rumble samen met Yumi weer het fijne en gezellig huis bieden waar lekker veel tijd en aandacht is. Reageer dan via mail miauw@kattenbescherming.nl of het via chat via facebook

Rumble en Yumi verblijft in Wieringerwerf.