Kiki

Ter Adoptie: Zwarte kater Kiki

Om hele verdrietige reden is Kiki bij onze stichting terecht gekomen. Zijn baasje is overleden. Een lieve kennis neemt nu de zorg op zich maar daar kunnen ze helaas niet voor altijd blijven.

Kiki is een mooie zwarte kater van 9 jaar oud. Hij is heel nieuwsgierig, onderzoekend en speels. Hij vindt het heel fijn om bij je op schoot te komen liggen en geniet dan van alle aandacht. Door alle stress van zijn baasje kwijt raken en verhuizen was zijn vacht wat dunner geworden maar nu er weer rust is zie je zijn vachtje weer mooi worden en gaan glimmen.

Kiki heeft kort geleden nog een gezondheidscheck gehad en is helemaal gezond verklaard. Kiki is altijd binnenkat geweest en nooit gewend om naar buiten te gaan.

We zoeken nu ook weer een fijn huisje waar hij een binnenkat kan blijven. Waar het rustig is dus geen andere dieren of kinderen.Waar hij verder mag genieten van zijn leventje en weer alle liefde krijgen die hij altijd heeft gehad.

Denk je de match te zijn voor Kiki en weer een fijn huisje te kunnen geven. Reageer dan via mail miauw@kattenbescherming.nl of via chat via facebook.

We vragen een vergoeding voor de medische kosten. Hiervoor is Kiki gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en vlo en wormvrij

Kiki verblijft nu in Wieringerwerf