Storm & Diora

Ter Adoptie:

Diora en Storm zijn samen met hun mama en broertje en zusje in de opvang gekomen. Helaas waren ze niet langer welkom in het vorige huisje. Gelukkig is het hele gezinnetje bij ons gekomen. In het begin kampten het hele gezinnetje met darmproblemen en hadden ze ondergewicht. Gelukkig hebben we dat nu goed onder controle en werken de darmen weer zoals ze horen en zijn ze inmiddels allemaal Hollands welvaart.

Storm heet niet voor niks Storm hij kan als een wervelstorm met zijn mooie lange lokken door de kamer gaan en een aanval op zijn broer en zusje hoort daar uiteraard bij. Maar ondanks zijn enorme energie wat bij een kitten van deze leeftijd hoort is Storm ook de grootste knuffel van het stel. Hij kan echt vragend naar je toekomen voor de nodige aandacht.

Diora is de kleinste van allemaal maar ze doet niet voor ze onder. Ze speelt met volle vaart met haar broertjes en zusje. Diora is een lief en aanhankelijk poesje maar ze heeft het altijd erg druk met spelen en alles ontdekken. Maar als ze eenmaal de rust heeft vindt ze het heerlijk om lekker bij je te liggen.

Diora wordt samen met haar broertje Storm herplaatst. We zoeken dan ook een huisje waar ze samen verder mogen opgroeien en een heerlijk leventje gaan krijgen. We zoeken een huisje waar ze veilig binnen kunnen blijven of een huis met een veilig balkon en een tuin waar ze niet uit kunnen. Ze zijn gewend om altijd binnen te zijn en dat vinden ze helemaal prima. Zolang er veel aandacht is, genoeg knuffels en heel veel speelgoed een krabpaal hebben ze niks meer nodig. Diora eet nu royal canin gastro intestinal junior. Ze moeten dit zeker tot 1 jaar krijgen zodat de darmen goed stabiel blijven.

Denk je de match te zijn voor dit heerlijke duo reageer dan via mail miauw@kattenbeschermig.nl of via pb via facebook en dan kunnen we binnenkort een kennismaking plannen.

We vragen een vergoeding voor de medische kosten. Hiervoor zijn ze gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, en vlo en wormvrij

Storm en Diora verblijven in Hollandsche Rading en mogen vanaf 24 november verhuizen.