Snoetje

Ter Adoptie:

Snoetje is bij de stichting gekomen omdat ze door verdrietige omstandigheden niet langer bij haar baasje kon blijven. Snoetje is een poesje van 6 jaar oud maar heeft energie voor 10. Ze is ontzettend gek op spelen, rennen en als een storm door het huis gaan. Snoetje houdt ook erg van aandacht. Ze zal in het begin wat afwachtend zijn maar als ze eenmaal is gewend zal ze langs komen voor kopjes en een aai. Ze is zelfs al zo ver dat zo ook op schoot komt liggen. Snoetje geeft zelf duidelijk aan wanneer het aaien en kroelen genoeg is en doet dit met een zacht bijtje in je hand.

Snoetje heeft echt een tuin nodig waar ze al haar energie kwijt kan en heerlijk kan genieten van alles wat er buiten gebeurt. Snoetje houdt niet van andere katten en honden en ook kleine kinderen kan ze niet waarderen.

We zoeken voor Snoetje een huisje waar ze veel aandacht krijgt maar kan ook wel even alleen zijn. Heb jij het huisje waar Snoetje vooral tijd mag blijven en waar ze op ze tijd even lekker naar buiten kan voor een frisse neus. Kan je wel wat leven in huis gebruiken. Dan ben jij vast de match voor lieve Snoetje.

Je kunt via mail miauw@kattenbescherming.nl of reageer via met chat via facebook en dan kunnen we binnenkort een kennismaking plannen.

Voor Snoetje vragen we een vergoeding voor de medische kosten. Hiervoor is ze gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd en vlo en wormvrij

Snoetje verblijft in Soest