Raaf & Lotus (geadopteerd)

Ter Adoptie:

Raaf is samen met hun mama en broertje en zusjes in de opvang gekomen. Helaas waren ze niet langer welkom in het vorige huisje. Gelukkig is het hele gezinnetje bij ons gekomen. In het begin kampten het hele gezinnetje met darmproblemen en hadden ze ondergewicht. Gelukkig hebben we dat nu goed onder controle en werken de darmen weer zoals ze horen en zijn ze inmiddels allemaal Hollands welvaart.

Raaf is een superknappe verschijning met mooie lange zwarte lokken. Raaf kan samen met zijn broer en zussen de boel lekker op stelten zetten. Hij houdt van lekker rennen en ravotten en het kan niet gek genoeg ondanks dat hij 1 van de grootste is van de 4 is hij maar een watje en piept gauw als ze te hard zijn met een spelen. Maar als ze dan stoppen lokt hij het spelen en gek doen zelf weer uit. Raaf is een heerlijke aanhankelijk vent en komt graag bij je op schoot voor knuffels en kroelsessies.

Raaf wordt samen met zijn zusje Lotus herplaatst. We zoeken dan ook een huisje waar ze samen verder mogen opgroeien en een heerlijk leventje gaan krijgen. We zoeken een huisje waar ze veilig binnen kunnen blijven of een huis met een veilig balkon en een tuin waar ze niet uit kunnen. Ze zijn gewend om altijd binnen te zijn en dat vinden ze helemaal prima. Zolang er veel aandacht is, genoeg knuffels en heel veel speelgoed een krabpaal hebben ze niks meer nodig. Raaf eet nu royal canin gastro intestinal junior. Ze moeten dit zeker tot 1 jaar krijgen zodat de darmen goed stabiel blijven.

Denk je de match te zijn voor dit heerlijke duo reageer dan via mail of via het contactformulier en dan kunnen we binnenkort een kennismaking plannen.

We vragen een vergoeding voor de medische kosten. Hiervoor zijn ze gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, en vlo en wormvrij

Storm en Dioria verblijven in Hollandsche Rading en mogen vanaf 24 november verhuizen