Woezel & Pip

Ter Adoptie twee lieve poesjes

Woezel (gestreept) woonde samen met haar zusje Pip (zwart) bij een lieve dame op leeftijd. Helaas bleek het niet een goede match te zijn en hebben we in overleg besloten dat het beter was om voor Woezel en Pip een ander huisje te zoeken.

Pip is vanaf het begin al een heel aanhankelijk poesje en krijgt geen genoeg van aaien en kroelen. Als je voor haar doen te vroeg krijg je een klein liefdesbijtje met andere woorden niet stoppen maar door gaan met aaien. Pip is dus een vrijdoos eerste klas.

Door de lastige start bij het eerste baasje is Woezel wat meer schuw dan haar zusje Pip. In het gastgezin heeft ze alweer veel vertrouwen terug gekregen en dat kan alleen nog maar beter worden. Woezel houdt ook van aandacht maar wel wanneer zij dat zelf wil. In het gast gezin hebben ze een goede band met haar opgebouwd door haar aan te raken tijdens het eten. Woezel is namelijk erg gek op eten. Dus dat is een goed middel om haar vertouwen te winnen.

De dames hebben het erg leuk met elkaar en we plaatsen Woezel en Pip alleen samen. Ze zijn al vanaf het begin bij elkaar en we kunnen ze echt niet gaan scheiden.

We zoeken een fijn huisje voor ze waar ze verder mogen opgroeien en alle liefde en aandacht krijgen. Woezel en Pip houden niet van andere katten en honden dus een huisje waar ze samen zijn is hun enige eis. Kinderen vanaf 10 jaar is geen probleem.  Ze kunnen prima even alleen zijn. Een huis met een fijne tuin of balkon zou fijn zijn voor de frisse neus en een veilige woonomgeving voor een blokje om is ook fijn als ze straks oud genoeg zijn. Maar ze kunnen ook heel goed binnenpoesjes blijven.

Kan jij deze lieve meiden hun gouden mandje bieden en zie je een match stuur dan een mail naar miauw@kattenbescherming.nl of reageer via een chat via facebook