Badem

Deze prachtige dame genaamd Badem is een Turkse Van en hebben wij ter adoptie. Badem heeft prachtige geel/bruine ogen en is echt een plaatje. Helaas kan ze door een stressvolle situatie met de andere katten niet meer bij haar baasje blijven. Er is van alles geprobeerd maar Badem is veel gelukkiger als ze een plekje voor zichzelf heeft en waar ze alle aandacht kan krijgen zonder te moeten delen.  Wij gaan er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen om het perfecte huisje te vinden zodat alle katten weer gelukkig kunnen worden.

Badem is een jong poesje en geboren 24 april 2021. Ze heeft 1 nestje gekregen en is dan een ontzettende lieve en zorgzame moeder. Badem houdt van aandacht en gezelligheid en aaien vindt ze dan ook heerlijk maar wel wanneer ze dat zelf graag wil. Ze houdt er ontzettend van om gekamd te worden dus een goed aanrader is om een katttenkam aan te schaffen en op deze manier een goede band met haar op te bouwen en haar vertrouwen te winnen.

Badem is niet gewend om buiten te komen en we zoeken dan ook een huisje waar ze een binnenpoesje blijft. Een veilig balkon of een afgezette tuin waar ze niet uit kan zijn prima opties.

Val je als een blok voor deze mooie dame, ben je veel thuis voor de nodige aandacht voor haar en kan je haar een veilig huisje bieden stuur dan een berichtje via facebook of mail naar miauw@kattenbescherming.nl.

Voor Badem vragen we een vergoeding voor de medische kosten hiervoor is ze gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en vlo en wormvrij.

Badem verblijft nu in Den Haag