Cesar & Cederik

Ter Adoptie!

Het zal je maar gebeuren dat je samen met je broer en zusje geboren wordt buiten ergens bij iemand in de tuin. Dit was dus het geval bij Cederik en Cesar. Gelukkig was moederpoes in de buurt en leefden alle buurtbewoners mee. Maar het heeft wat voeten in de aarde gehad om Cederik en zijn broer en zus te vangen en van straat te halen zodat ze veilig zouden zijn. Gelukkig hadden ze toen al een leeftijd dat ze oud genoeg waren om zelf te kunnen eten. Maar daardoor zijn ze ook best wel schuw omdat ze nooit echt met mensen contact hebben gehad.

Cederik:
Inmiddels zit Cederik al een poosje in het gastgezin. Hij heeft echt al grote sprongen gemaakt en loopt inmiddels ontspannen en rustig door het hele huis. Hij kan prima overweg met alle andere opvang katten en ook de honden en de vogels in het gastgezin daar gaat hij prima samen mee. Cederik is gek op zijn broer Cesar en vinden ontzettend veel steun bij elkaar. Samen kunnen ze alles aan! Cederik houdt niet zo van kroelen en aaien. Je kan hem prima een snoepje uit de hand laten eten en hem dan rustig aanhalen maar als het snoepje dan op is laat hij duidelijk merken dat hij niet is gediend van die hand die hem aanraakt en tik dan met zijn pootje tegen je hand aan, met andere woorden” doe dat eens even niet”.

Speeltjes zijn natuurlijk helemaal leuk en vooral een hengeltje is favoriet. Daarmee kan je dan mooi samen spelen om de band nog meer op te bouwen. Cederik heeft weinig eisen maar hij slaapt erg graag in een klimpaal dus die moet dan ook wel echt aanwezig zijn in zijn nieuwe huisje.

Cesar:
Cesar is een leuk en gezellig katertje die erg van spelen houdt. Vooral samen met zijn broer Cederik. Cesar en Cederik zijn erg gek op elkaar en vinden ook veel steun bij elkaar daarom worden ze samen herplaatst.

Cesar kan je al best even aaien als hij aan het eten is maar hij vindt dit nog wel heel erg spannend. Maar omdat hij nog jong is kan je met veel geduld nog erg ver komen en zal het alleen maar beter gaan. Samen met zijn broer slaapt Cesar graag in een krabpaal dus heeft hij maar 1 eis in zijn nieuwe huisje, een fijne krabpaal om in te klimmen en heerlijk te slapen.

Denk je dat je de uitdaging aan wilt gaan en het vertrouwen wilt winnen van Cesar, want het kan alleen met veel geduld nog maar beter worden. Ben jij de match en kan je een fijn en gelukkig huisje bieden waar hij lekker kan opgroeien en later ook buiten veilig de boel kunnen verkennen en een fijn straatje om kan gaan. Reageer dan via een facebookbericht of mail naar: Miauw@kattenbeschering.nl

We vragen een vergoeding voor de medische kosten hiervoor zijn Cesar en Cederik gecastreerd, gechipt, volledig gevaccineerd en volgens schema ontvlooid en ontwormd.