Jasmine

😺Ter adoptie😺

Wij willen jullie heel graag voorstellen aan Jasmine.

Jasmine is samen met haar zoon in de opvang gekomen. Ze zwierven samen rond maar gelukkig zijn ze gevonden en in ons gastgezin opgenomen. Jasmine moest erg wennen en heeft een lange weg begaan om mensen te gaan vertrouwen.

Inmiddels is Jasmine 2 jaar oud en helemaal klaar voor adoptie. Aandacht en knuffels kan ze nu heel erg waarderen. En geniet dan ook volop van de aandacht. In het gastgezin kan ze heel goed overweg met de katers en vermaakt zich prima met hen. Poezen daar in tegen vindt ze minder leuk. We zoek daarom ook een huisje waar Jasmine een vriendelijke kater als maatje gaat krijgen.

 Jasmine vindt het niet fijn om heel lang alleen te zijn. Voor haar is het belangrijk dat haar nieuwe baasje alle tijd voor haar heeft. Dus iemand die bv 2 dagen buiten de deur werkt kan wel maar dan wil ze de andere dagen graag alle aandacht waar ze zo van houdt. In het gastgezin vindt ze het heerlijk om op het afgezette balkon te liggen snoezen of naar de vogeltjes te kijken. Een kleine eis die Jasmine heeft is dus een balkon waar ze niet vanaf kan. Een tuin is natuurlijk ook een optie maar die moet dan ook wel helemaal afgesloten zijn zodat ze niet over de schutting kan ontsnappen. Jasmine mag echt niet buiten rond struinen en zal een binnenpoes blijven.

Door het lange zwerven op straat en het zware leven daarvan heeft Jasmine longworm gehad. Gelukkig is dit goed behandeld en is ze nu helemaal genezen. Het is wel belangrijk dat ze geregeld wordt ontwormt met een middel ook tegen longworm.

In het begin zal Jasmine even moeten wennen en een band moeten opbouwen. Maar als ze eenmaal het vertrouwen heeft dan zal ze veranderen in een lieve gezellige knuffelpoes.

Heb jij die lieve en vriendelijke kater en kan je Jasmine een veilig en fijn huisje bieden reageer dan via mail miauw@kattenbescherming.nl of via chat via facebook.

We vragen een vergoeding voor de medische kosten. Hiervoor is ze gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd en vlo en wormvrij.

Jasmine verblijft in Haarlem