Lizzy

Hoi! Ik ben Lizzy (Gereserveerd)

Ik ben met mijn 6 prachtige kindjes gevonden, gelukkig ook! Ik was namelijk verwaarloosd en zat heel slecht in mijn vacht. Ik was heel mager, had kale plekken en ik was heel bang. Ik werd gevonden met mijn 6 prachtige kindjes. Je kunt zeggen dat ik niet zo´n goede start heb gehad.

Inmiddels zijn alle kale plekken weg en zit ik beter in mijn vacht. Ook ben ik wat aangekomen en geniet ik nu enorm van het leven als binnenpoes in mijn opvanggezin. Ik vind mijn opvangmama dan ook ontzettend lief met wie ik lekker knuffel.

Voor nieuwe mensen ben ik nog wel schrikkerig en kan ik blazen, maar als ik eenmaal aan je gewend ben en je vertrouw, verander ik in een ontzettend lief zachtaardig poesje en kun je me ook heerlijk aaien.

Ik ben niet zo gewend aan drukte. Hier wordt ik dus ook heel onzeker van… voor mij is het het beste om een rustig huisje te vinden met mensen die geduld hebben en waar ik geaccepteerd wordt en mezelf mag zijn.

Andere rustige katten kunnen wel, maar ik kan ook alleen geadopteerd worden. Het is dan wel belangrijk dat mijn nieuwe baasjes veel thuis zijn.

Ik weet niet hoe het is om te spelen. Dit heb ik immers nog nooit geleerd. Overleven en eten zoeken was voor mij het hoofddoel, toen ik buiten rondzwierf. Ik moet dus nog leren hoe het is om kat te mogen zijn en zorgeloos te kunnen en mogen spelen. Ik eet nog steeds of mijn leven er vanaf hangt, maar inmiddels begin ik wel langzaam door te krijgen dat er genoeg eten is en ik mijn eigen bakje krijg en echt niet vergeten wordt.

Honden vind ik heel spannend. Ik word dus liever in een huis zonder honden geplaatst, of het moet een hele rustige hond zijn die mij volledig met rust laat.

Kinderen vind ik eng en onvoorspelbaar, daarom wordt ik liever in een huishouden geplaatst zonder kinderen, of met kinderen die al ouder en rustig zijn.

Er wordt voor mij een tegemoetkoming in medische kosten gevraagd. Hiervoor ben ik 2 keer gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd, worm en vlo vrij en neem ik mijn gezondheidsverklaring van de dierenarts mee.

Ik verblijf in een gastgezin van de kattenbescherming in de omgeving van Woerden.

Wil je mij het veilige thuis geven wat ik zo nodig heb? En accepteer je mij zoals ik ben?

Stuur dan een mail via miauw@kattenbescherming.nl of stuur een pb naar de pagina van de Kattenbescherming Nederland (Stichting)

Verblijfplaats: Woerden, Nederland