Holly en Sparrow

💜Ter adoptie💜

Holly en Sparrow,

Holly en Sparrow hebben elkaar leren kennen in het gastgezin. Het was eigenlijk liefde op het eerste gezicht. Deze 2 zijn echt ontzettend gek op elkaar. Ze hebben zelfs een eigen taaltje dat alleen zij begrijpen. Voor dit verliefde koppel gaan we extra ons best doen dat ze altijd samen kunnen blijven. Hieronder een verhaaltje over Holly en Sparrow:

Holly geboren op 20-06-2021

Holly is een lief rustig en aanhankelijk poesje. In het begin was ze erg angstig en
Afwachtend maar inmiddels is ze omgetoverd tot een knuffelkat. Haar kan je oppakken en ze vindt het dan heerlijk om in je armen te liggen. Ze geeft zelf wel aan wanneer het genoeg is. Holly slaapt veel overdag en af en toe komt ze even aandacht vragen of wat eten. Als Holly aandacht wilt gooit ze zich ook echt voor je voeten. Ze vindt het dan heerlijk om op haar buikje gekrield te worden. Kriebelen kan niet lang genoeg duren. Als je met eten komt dan zingt Holly je met volle borst tegemoed. Een luid gemiauw of ze nooit te eten krijgt. Holly komt meestal aan het begin van de avond tot leven. Dan is het spelen geblazen, de 5 dolle minuten noemen we dit. Max is er niks bij als ze met de andere opvangkatten door de kamer racen.

Sparrow geboren op 01-04-2021

Sparrow heeft 3 dagen onder de bank gelegen in het begin. Daarna is hij op de eettafelstoel gaan liggen. Inmiddels loopt Sparrow vol vertrouwen en ontspannen door de woonkamer.
Ook Sparrow is overdag heel rustig en gaat “aan” tegen het einde van de dag. Nou berg je dan maar, samen met de andere opvangkatten zetten ze de boel op zijn kop. Sparrow kan goed met andere katten en honden. Hij is nog steeds wel op zijn hoede. Pas als hij echt ontspannen is en het is rustig in huis, laat hij zich aaien. En hij geniet daar echt van. Ik weet zeker dat hij nog heel veel stappen vooruitgaat zetten. Inmiddels speelt hij ook al voorzichtig mee als we met een hengeltje spelen. Sparrow kan echt ontzettend lief miauwen. Op die manier vraagt hij aandacht van Holly. Sparrow vindt ontzettend veel steun bij Holly. Als Holly aandacht krijgt heeft hij vertrouwen en wilt hij ook die aandacht en kan je hem aaien en knuffelen. Hij geniet daar dan ook heerlijk van. Sparrow geeft zelf heel goed aan wanneer hij die aandacht wil en het is ook belangrijk dat dat wordt gerespecteerd op die manier krijgt hij steeds meer vertrouwen.

Algemeen over dit heerlijke duo:
Holly en Sparrow worden alleen samen herplaatst. We zoeken een huisje waar het niet te druk is. Dus een huishouden uit bijvoorbeeld 2 personen en geen kleine kinderen heeft de voorkeur. Holly en Sparrow zijn binnenkatten. Een straatleven doen wij deze lieverds niet meer aan. Dus is het belangrijk dat tuin of balkon helemaal catproof en afgeschermd is.

Er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd.
Beide zijn gechipt, 2 x gevaccineerd, gecastreerd/gesteriliseerd en worm en vlo vrij. Ook nemen ze hun gezondheidsverklaring van de dierenarts mee.
Ze verblijven in een gastgezin in de regio Utrecht.

Heeft u belangstelling om dit mooie stel een thuis te bieden of wilt u meer info? Stuurt u dan een mail naar miauw@kattenbescherming.nl