Fozzie

💜Ter adoptie💜

Fozzie geboren op 21-4-2022,

Vroooommmmmm , Ooohhhhhh hallo, ik zag u helemaal niet ik ging zo hard. Maar ik ben dus Fozzie. Ik ben ter afstand bij de kattenbescherming gekomen. Ik ben namelijk een klein beetje anders dan alle andere kittens hier in de opvang. Bij mijn geboorte ontdekte ze dat mijn borstkast er anders uitzag. Ze noemen het ook wel Flatchest. Mijn borstkas is dus platter dan hoe het hoort. Dat is best wel ernstig omdat mijn organen dan niet genoeg ruimte hebben en omdat ik nog groei zou dat veel betekenen voor mijn leventje. Ik moest al snel naar de dierendokter voor controle en daar zagen ze tot hun schrik dat het best ernstig was. Nou, ik merkte er niks van, want ik ben wel even de snelste hier in mijn opvanggezin. Mijn pleegopvang moeder sprak met de dokter af dat ik over 3 weken terug moest komen voor weer foto’s. Ik zou dan even gaan slapen. Prima hoor, slapen vind ik naast het rennen ook heerlijk. Ineens waren de 3 weken alweer om en mijn pleegopvang moeder vond het maar wat spannend, want mijn leven zou er toch vanaf hangen. Met grote spanning kwam ze mij ophalen en tot onze verbazing kregen we prachtig nieuws. De foto’s lieten zien dat ik meer ruimte had gekregen in mijn borstkast en mijn longen hadden al meer ruimte. Zelfs mij lever die daardoor naar beneden werd geduwd zat alweer bijna op zijn plek waar het hoort. Wat waren we blij, Ik kan hier gewoon heel oud mee worden en hoef ook niet meer onder controle te blijven, want doordat ik nog meer groei krijg ik alleen nog maar meer ruimte.

Met dit goede nieuws gingen we weer naar huis, oja vergeet helemaal te vertellen dat toen ik sliep ze me ook hebben gecastreerd. Ik mag dan nu ook opzoek naar mijn eigen paleisje. En dat paleisje deel ik heel graag met 1 van de andere kittens waarmee ik hier in de opvang in een groepje zit. Ik mocht namelijk van mamapoes Savanah bij haar en haar 3 kittens aansluiten. Ze staan ook al op de pagina voor adoptie dus dan kan je zien hoe knap we allemaal zijn.

Denk je dat je mij en 1 van mijn pleegzusjes wel ziet zitten en wil je ons in je hart sluiten. Is jouw huis incl. tuin of balkon helemaal catproof en heb je lekker de tijd om van ons te genieten? Reageer dan op onderstaand mail, we kunnen dan vast binnenkort kennismaken. Ik verheug me er al op.

Ps: mijn zusjes zijn Ayla, Lux en Rox

Er wordt voor Fozzie een tegemoetkoming in medische kosten gevraagd. Hiervoor is hij 2 keer gevaccineerd, gecastreerd, gechipt, vlo en worm vrij en krijgt hij zijn vaccinatieboekje mee.

Fozzie verblijft in een gastgezin in Hollandsche Randing. Heb je interesse in Fozzie samen met 1 van zijn pleegzusjes of heb je zelf een leuke jonge kat in huis? Stuur dan een mail naar miauw@kattenbescherming.nl