Billy,Bella,Bassie,Britney,Brutus en Bonnie

💜Ter adoptie!💜

Billy, Bella, Bassie, Britney, Brutus en Bonnie

Hee hallo jij daar! Heb je even tijd?
Het is onze beurt om ons aan je voor te stellen en we zijn met z’n zessen!

Laten we starten met onze namen: Bassie, Brutus, Bonny, Bella, Billy en Britney. Wij zijn geboren op Koningsdag dus echte koningskindjes.

Er zijn twee dingen die wij het allerliefste doen: eten en spelen. Slapen doen we ook wel hoor, maar alleen als het echt moet.

Bassie en Brutus zijn mannetjes en dat kun je merken ook. De hele dag zijn we op ontdekkingstocht en willen overal mee spelen. Ja, ook met je tenen en haren.

Bonny, Bella, Britney en Billy zijn vier prachtige dames. Soms nog een beetje voorzichtig, maar we laten ons niet gek maken. De broertjes doen eerst iets voor en daarna doen wij het gewoon na!

Springen van de kast? Geen probleem!
Mama’s eten op eten? Wel een probleem, maar des te leuker om het te proberen.
Kinderen? Super leuk!

Ons opvanggezin heeft ons de eerste weken van alles geleerd. Maar het is vanaf half augustus tijd om naar ons eeuwige gouden mandje te verhuizen. Het liefst blijven we wel bij elkaar of komen we bij een lief ander poesje. Honden zijn we niet gewend, maar we zijn echt nergens bang voor!

Wij worden alleen als binnenkatten of met een afgeschermde catproof tuin/balkon geplaatst.

Er wordt een tegemoetkoming in onze medische kosten gevraagd. Hiervoor zijn wij 2 keer gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd/gecastreerd, vlo en wormvrij en nemen wij onze gezondheidsverklaring van de dierenarts mee.

Wij verblijven bij een gastgezin in de regio Gouda.

Kom je gezellig langs?

Ben je geïnteresseerd in deze knapperds? Stuur dan snel een pb of mail naar miauw@kattenbescherming.nl