Charlie, Julia (geadopteerd), Jaap (geadopteerd), Dirk (geadopteerd), Sjaak en Willem!

💜Ter adoptie!💜

Hoiiii hier zijn we! Wat leuk om kennis met jullie te maken!

Wij zijn Charlie, Julia (geadopteerd), Dirk (geadopteerd), Jaap (geadopteerd), Sjaak en Willem!

Wij zullen ons 1 voor 1 voorstellen

Hoi ik ben Charlie, een heel lief aanhankelijk poesje van ruim een jaar oud. Ik ben een meid van de straat. Ik ben hoog zwanger van de straat gevangen. Via een andere organisatie ben ik bij de kattenbescherming terecht gekomen. Hier heb ik na uitstellen toch me kindjes eruit geperst.. Toen ik in het gastgezin aankwam gooide ik mijn charmes in de strijd. Vanaf dat moment ben ik niet meer gestopt met knuffelen en ben ik een gezelligheids poesje geworden. Ik vind alles leuk en ben overal nieuwschierig naar! Ik ben zelf immers ook nog jong, dus niets is mij te gek. Kinderen? Geen enkel probleem! Ik ben eigenlijk heel gelukkig, zolang ik maar bij je in de buurt mag zijn.

Oke kids nu zijn jullie aan de beurt!

Hoi ik ben Julia!!!!

Jaja ik weet het.. ik ben als enige vrouw samen met mijn mama in een mannencave gevallen, maar zo ben ik dus ook opgevoed! Ik ben one of the guys! Kom maar door ik doe echt niet onder aan die kerels! Ik vind alles leuk interessant en ik ben dol op avontuur! Kinderen? No problemo! O ja en ik kan met iedereen goed door een deur.

Kom op Dirk je kan het!

Hoi ik ben Dirk.

De verlege bescheiden jongen van het stel, altans zo ben ik in het begin! Als ik je eenmaal ken, kom ik volledig uit mijn schulp en scheur ik je hele huis door! Spelen ben ik dol op, zowel met speelgoed als met mijn broertjes en zusje.

Go Jaap

Hallo dames en heren mijn naam is Jaap.

Oh wacht een vliegje, momentje hoor!
……

Oke waar waren we.. O Ja!

Ik ben dol op ALLES! Samen met mijn broer Sjaak durven wij alles aan! De schoot heb ik ontdekt en dat vind ik leuk, maar ik moet ook gauw weer door met spelen! Er is zoveel te doen!

Sjaaakkieeee

Hallo ik ben Sjaak!

Ze zeggen dat ik heel ondeugend ben, maar ik vind dat zelf toch best meevallen.. yeahhh saltooo! Whoops…

Oke misschien valt het niet zo mee🙈.

Ik vind alles leuk! En ik durf alles aan! Ook ik heb de schoot al ontdekt en kom lekker bij je zitten. Ik vind knuffelen super!

Oke Willem nu jij nog!

Hallooo daar!

Mijn naam is Willem en ik ben een kopie van mijn mama! Ook ik vind alles leuk en interessant! En race heerlijk met mijn broertjes, zusje en mama door het huis! Sjaak en Jaap zijn de rauwsdouwers, maar ik kom er altijd achteraan! Waar is het feestje? Hier is het feestje!

Nou dit is dus mijn prachtige gezinnetje!

Wat nog wel belangrijk is om te vertellen is het volgende.

Wij worden niet alleen geplaatst. Wij kunnen met een broertje, zusje of mama geplaatst worden, maar als er een speels soortgenootje aanwezig is, kan dat ook prima.

Wij worden alleen als binnenkatten of met een afgeschermde catproof tuin/balkon geplaatst.

Er wordt voor ons een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Hiervoor zijn wij 2 keer gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd/gecastreerd, worm en vlovrij en met onze gezondheidsverklaring van de dierenarts geplaatst.

De kittens zijn half augustus klaar om te verhuizen.

Wij verblijven in een gastgezin in de omgeving Nieuwveen.

Hopelijk tot snel!

Bent u helemaal verliefd geworden op 1 of meerdere van deze knapperds? Stuur dan een bericht of mail naar miauw@kattenbescherming.nl