Shadow

💜Ter adoptie!💜

Shadow,

Ik ben Shadow, een zwarte pittige dame van bijna 9 jaar met een rugzakje.
Begin 2022 liep ik over straat, ik had meerdere eetadresjes, maar geen huisje. Het zit zo, ik liep over straat, kon alles wegmeppen wat op mijn pad kwam. Ik wist waar eten stond, alleen die jeuk pfff daar werd ik wel een beetje kriebelig van. Ik hield het goed schoon, want beestjes, die komen er bij mij niet in en wil ik absoluut niet, met gevolg dat ik aan de achterkant een beetje kaal werd. Ik ben een super poetser en als ik maar iets voel kriebelen dan gaat de grote schoonmaak er doorheen, alleen mijn vacht is niet meer wat het geweest is en dat is jammer, maar als je het niet wilt zien, kijk je maar gewoon weg. Mij interesseert het dan ook helemaal niet, wel of geen haar als ik maar geen kriebels heb.
Ik hou ervan om tegen het raam op te staan en het raam te poetsen. Dit doe ik elke dag en regelmatig gaat de deur open, maar zal ik niet de behoefde hebben om naar buiten te schieten. Heb het stiekem wel goed hoor, maar ik laat ze maar in de waan hier. Omdat ik in het begin zo’n mopperkont was en een smal kaal grijs kontje had zag ik eruit als een zilver rug, ik kreeg al gauw even de bijnaam Bokito omdat ik die irritante en nieuwsgierige katten mopperend weg mepte. Ze denken dat ik best wel wat heb mee gemaakt. Ik ben ooit gechipt en geadopteerd, maar toch ondanks dit alles reageert er niemand.
Ik ben niet zo van andere katten, die vind ik gewoon lastig. Ze bemoeien zich altijd toch weer met me en dan mep ik ze gewoon. Ik hou van een aai over mijn bolletje, niet te gek hoor, want ik blijf wel een stoere meid, hou op, straks wordt ik een softie… Ik hou niet van onrust en van andere katten moet je ook afblijven, hoe goed bedoeld ook. Ik hou niet van ruzie of stemverheffing, want dan kom ik even kijken en ik zal ook mee gaan doen. Bij onrust loop ik na het meppen met een big smile weg en laat de toestand lekker achter me. Als ik denk dat er een van de katten gecorrigeerd wordt dan bemoei ik me er ook heel graag mee en voordat het vrouwtje weet wat er gebeurd is, heeft ze van mij een mep te pakken. Als ik maar iets kan doen (smile).

Ik zoek een rustig huis zonder veel gedoe, met een afgeschermde tuin waar ik lekker veilig kan rondstappen en die ik kan verdedigen wanneer ik de behoefde heb om mijn recht uit te spreken. Ik word dus alleen geplaatst met een afgeschermde catproof tuin.Ik zal frequent ontvlooit moeten worden om jeuk te voorkomen. Mijn vacht is aardig aangegroeid en ik zie er weer uit als een zwarte pittige dame die door een ringetje te halen is, al zeg ik het zelf. Mijn voeding is ook aangepast, ik eet Purizon Fish, dit is hypoallergeen en dat werkt heel goed en houdt mij stabiel. Het vrouwtje weet wel waar dit te bestellen is hoor. Dat gemopper op zijn tijd vind het vrouwtje waar ik nu zit een grappige eigenschap. Ze zegt dat het gewoon mijn karakter is en neemt me zoals ik ben, alleen die andere katten……., dat is jammer. Maar ik kan ook niet alles hebben, maar als er een huisje zonder irritante katten is hou ik me aanbevolen hoor.

Er wordt voor mij een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Ik ben 2 keer gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd, vlo en worm vrij en ik neem mijn gezondheidsverklaring mee.

Ik verblijf in een gastgezin in de omgeving Alphen a/d Rijn

Laat de berichten maar binnen stromen! Tot gauw! Ik heb ramen te lappen. Oh ja! Bekijk mijn filmpje op TikTok! En niet vergeten te liken he?!

Heeft u interesse in Shadow? Stuur dan een pb of mail naar miauw@kattenbescherming.nl