Izzy en Bruce

šŸ’œTer adoptiešŸ’œ

Izzy en Bruce

Hoi allemaal,

Wij zijn Izzy (1.5jaar) en Bruce (1jaar) en zijn samen opzoek naar een fijne plek.
Wij hebben elkaar leren kennen hier in het gastgezin en zijn inmiddels de beste maatjes geworden. Daarom zoeken wij nu samen een fijne thuis. Andere katten vinden wij geen probleem. Dat zijn we hier ook gewend en dat gaat prima.

Ik Izzy (das die grote knapperd) kwam hier als eerste samen met nog een andere kat en in het begin vond ik het allemaal nog super spannend en soms een beetje eng. Waardoor ik heel snel schrok door vanalles. Inmiddels ben ik al veel meer gewend en is de meeste spanning wel weg. Soms schrik ik nog wel een beetje, Oh en om opgetild te worden vind ik helemaal niks, dan raak ik in paniek.
Maar verder ben ik best wel stoer, al vinden ze me hier meer een held op sokken.

Bruce is pas echt echt heel stoer. Hij is wel een speciale kat. Omdat de moeder van Bruce ziek was tijdens de zwangerschap. Heeft Bruce een hersenziekte opgelopen. Daardoor hij wat moeite heeft met z’n coƶrdinatie en bewegen. Waardoor hij een beetje waggelt. Verder is hij wel helemaal gezond en is hij een vrolijk maatje voor iedereen.
Sterker nog Bruce laat zich echt door niks en niemand tegenhouden. Hij speelt, klimt en rent er flink oplos net zoals een normale kat doet. Hij is alleen wat eerder moe.

Dus als er nog mensen zijn die opzoek zijn naar 2 leuke, sociale en gezellige katertjes. Dan moeten jullie bij ons zijn.

Wij worden alleen als binnenkatten of met een afgeschermde catproof tuin geplaatst.

Er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Hiervoor zijn wij gecastreerd, 2 keer gevaccineerd, gechipt, worm en vlovrij en nemen wij onze gezondheidsverklaring mee.

Wij verblijven in een gastgezin in Haarlem.

Ben je al helemaal weg van ons? Stuur dan een bericht of mail naar miauw@kattenbescherming.nl

Izzy & Bruce