Queeny en Snorrie

💜 ter Adoptie 💜

Queeny en Snorrie

Hallo allemaal, wij willen ons graag voorstellen.

Wij zijn 2 dikke vriendinnen die elkaar in een gastgezin van de Kattenbescherming hebben ontmoet. We hebben hele gesprekken met elkaar en samen staan we sterk in het leven. Onze band is nog hechter dan bij twee echte zussen.

We delen dan ook allebei een naar verleden.

Snorrie werd gevangen in een bos, ze liep daar te zwerven en moest voor zichzelf zorgen. Ze had ook al wat grotere kittens bij zich. Snorrie had zichzelf verwond aan haar oogje, hieraan is ze geopereerd en hier zie je niets meer van.

Queeny werd achtergelaten in een woning met haar kittens en kwam daar langzaam om van de honger.

Beiden dus een zeer slechte start in het leven, maar dat mag voor deze kwebbel tantes de pret niet drukken. Samen hebben ze het namelijk heel gezellig.
Snorrie is duidelijk de dapperste van het stel, maar Queeny trekt ook steeds meer bij. Ze worden allebei rond de 1,5 jaar geschat. Soms schrikken ze nog erg en regeren ze angstig, maar met liefde, tijd en geduld zal dit op hun tempo, alleen maar beter worden.

Deze dames zoeken samen een rustig thuis, waar veel tijd en aandacht voor ze is. Een huis, waar niets van ze wordt verwacht en ze in hun eigen tempo verder mogen ontwikkelen.

Ze worden als binnen katjes geplaatst, of met een totaal afgeschermde catproof tuin of balkon.
Er wordt een tegemoetkoming gevraagd in de medische kosten.
Hiervoor zijn ze gesteriliseerd, 2 x gevaccineerd en gechipt.
Natuurlijk zijn ze worm en vlo vrij.
Ze verblijven in een gastgezin in Zeist.

Wie wil deze gezellige klets tantes wel in hun liefdevolle huis opnemen?

Neem dan snel contact op via miauw@kattenbescherming.nl,
want Snorrie en Queeny raken er niet over uitgepraat dat ze beroemd zijn geworden, omdat hun foto’s overal online staan.