Aslan

💜Ter adoptie💜
Aslan

Hoiiiiiii ikbenaslaneenheelvrolijkkatertje

Rustig Aslan…

Hoiii ik ben Aslan!!!!
Een katertje met heeeel veel energie. Ik kan de hele dag spelen!!!
Ik ben samen met mijn broertjes, zusjes en papa en mama achtergelaten en bij deze gekke wezens terecht gekomen. Dat is ten minste hoe ik in het begin over ze dacht..
In 7 maanden tijd heb ik geleerd dat mensen best oké zijn. Ik vind het allemaal nog best spannend, maar als ik gewend ben laat ik me wel voorzichtig af en toe aaien. In het begin was ik bang voor alle spulletjes.. mijn bijnaam was zelfs spulletje. Ik gromde en blies tegen alles dat ik spannend vond zelfs de voerbak. Nu heb ik geleerd dat die bak toch best lekker is. Ten minste de inhoud ervan.
Ik ben sociaal naar iedere kat, ookal begin ik onze ontmoeting blazend op gepaste afstand. Ik zoek de confrontatie zeker niet op. Ik kan niet voor niets heel hard rennen!! Als ik merk dat de andere kat niets doet veranderd mijn staart in een knuffelmagneet en hangt standaard om mijn vriendje/ vriendinnetje heen gekruld.

Ik kan heel goed met mijn broertje Eddie of mijn zusje Yuki, maar in een groep sociale katten gedij ik dus ook heel goed. Als ik maar kan spelen, rennen en ravotten. Ik ben dol op krabtonnen. Ik verander dan in een soort flash en race me een eind door en over de krabton heen. Muisjes zijn mijn guilty pleasure. Die zijn heerlijk om te meppen.
Ik word alleen als binnenkat geplaatst of met een afgeschermde catproof tuin/balkon.

Er word voor mij een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Hiervoor ben ik gecastreerd, 2x gevaccineerd, gechipt, worm en vlovrij en krijg ik mijn vaccinatieboekje met gezondheidsverklaring mee.

Ik verblijf in een gastgezin in de omgeving van Lelystad.

Wil je mij een speelparadijs bieden en vind je mijn karakter ook zo leuk??
Laat je mij op mijn eigen tempo uit mijn schulpje komen en mag ik volledig mijzelf zijn?
Stuur dan gauw een bericht of mail naar miauw@kattenbescherming.nl