Eddie

💜 Ter Adoptie Eddie 💜

Hallo lieve mensen, ik ben Eddie. Ik lijk heel stoer, maar ben eigenlijk heel zacht en verlegen. Ik ben 11 maanden oud.

Mijn broertjes en zusje werden samen met mij en onze papa en mama achter gelaten. Zo kwamen we als kittentjes ondervoed en vol wormen terecht bij de mensen van de Kattenbescherming.
De eerste periode durfde ik mijn oogjes nooit dicht te doen. Ik had oogjes zo rond en groot als schoteltjes en sloeg naar alles wat op me af kwam. Ik was zo bang en bibberde de hele dag….
In 7 maanden tijd, leerde ik, dat aaien, soms best heel erg fijn kan zijn. Ik durf dit alleen als je me rustig benaderd als ik ergens lig. Slaan doe ik al lang niet meer en ik ben dol op andere katten. Dominante figuren ben ik bang voor en dan kruip ik onder de kast, maar een jonger katje of een zeer zachtaardig soortgenootje vind ik heel fijn. Mijn broer Aslan en mijn zusje Gwen vind ik ook heel lief, dus ik ben ook samen met 1 van hen te adopteren.
Inmiddels durf ik door het hele huis te lopen, maar als ik me onzeker voel, schuil ik in mn vertrouwde kitten kamer.
Stofzuigen of onverwachtse geluiden schrik ik nog van, maar ik herstel steeds een beetje sneller.
Spelen met een hengeltje, vind ik heel leuk en ik ben dol op lekker eten.

Ik zoek baasjes die mij goed kunnen “lezen” en snappen wat een onzeker mannetje als ik nodig heeft. Kleine kinderen, die veel lawaai maken, vind ik eng. Ik zal ze niets doen hoor, maar ik kruip dan onder de kast. Ik zoek dus het liefst een huisje waar ik als binnen katertje of in afgeschermde tuin of balkon, mag wonen. Een huisje waar sociale katjes aanwezig zijn en waar ik verder mag leren om een grote vent te worden…..mag dat bij jou?

Lijkt het je leuk om mij een heel fijn leven vol vertrouwen te geven? Mail dan naar miauw@kattenbescherming.nl of stuur een berichtje via het contactformulier.

Ik word geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten voor mij gevraagd.
Ik ben gecastreerd, gechipt en 2 x gevaccineerd.
Ook ben ik worm en vlo vrij.
Ik verblijf in de regio Lelystad

Ik wacht op je berichtje