Gwen

๐Ÿ’œGwen๐Ÿ’œ

Hoii ik ben Gwen.
Een verlegen lief poesje van 11 maanden oud.

Oke gastgezin vertel jij het maar ik durf niet zo goed..

Dit is dus Gwen en ze is samen met haar 3 zusjes, 4 broertjes, mama en vermoedelijk papa gevangen in een woonwijk waar een groot verbouwingsproject op de planning stond. Ze zijn achter gelaten en bij ons in opvang gekomen.

Gwen is een verlegen meisje die de wereld nog heel spannend vindt. Ze vindt het wel leuk om met je te spelen en je te observeren, maar aaien vindt ze nog eng. Voor andere katten is ze een sociaal poesje. Ze heeft het ook echt nodig om soortgenootjes om haar heen te hebben. Ze kan goed samen met haar broertje Eddie, maar ook hij vindt de wereld nog spannend. Samen met een sociaal soortgenootje zou haar heel goed doen, zodat ze van hem of haar kan leren en zich optrekken.

Gwen wordt alleen als binnenkatje geplaatst of met een afgeschermde catproof tuin/balkon.

Er wordt voor Gwen een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Hiervoor is ze gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt, worm en vlovrij en neemt ze haar vaccinatieboekje met gezondheidsverklaring mee.

Gwen verblijft in een gastgezin in de omgeving van Lelystad.

Bent je iemand die Gwen de tijd wilt geven om zich te ontpoppen tot het mooie liefje poesje die er is en ben je al helemaal verliefd geworden op haar mooie uitstraling? Stuur dan een bericht via de contact knop of mail naar miauw@kattenbescherming.nl