Yuki

💜 Ter Adoptie 💜

Hai ik ben een Yuki, een heel lief, maar onzeker meisje van 11 maanden oud.

Ik werd samen met mijn papa en mama en broers en zusjes achter gelaten in een woning. Ik was totaal niet gesocialiseerd.
Na 7 maanden in mijn huidige gastgezin, ben ik aaibaar, geniet ik van de grote groep sociale katten en durf ik mn mannetje…uhm vrouwtje te staan.
Als mijn opvang baasjes rondlopen, vind ik ze nog wel wat spannend, maar als ik ergens lekker lig of zit, geniet ik van aaien en kroelen.
Ik ben absoluut geen schoot poesje, maar lig wel graag bij je op de bank.

Ik zoek een huisje als binnenpoesje bij andere sociale katten. Rustige honden en wat oudere kinderen vind ik ook geen probleem.

Inmiddels mag ik verhuizen, dit kan ook met 1 van mijn broertjes, Eddie en Aslan, of met allebei. Mijn zusje Gwen ligt mij niet zo, dus die laat ik liever naar een ander huisje vertrekken.

Ik wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten voor mij gevraagd. Ik ben gesteriliseerd, gechipt en 2 x gevaccineerd. Ook ben ik keurig volgens schema ontwormt en vlo vrij.

Ik hou van goed en hoogwaardig eten, dus geen supermarkt spul voor mij. Onze darmpjes waren namelijk erg beschadigd door wormen toen ik gevonden werd en de mensen van de Kattenbescherming zijn er van overtuigd dat goede voeding erg belangrijk is voor een gezonde kat.

Ik verblijf op dit moment in een gastgezin in de omgeving van Lelystad.

Mocht jij die leuke groep katten hebben, of wil je mij met 1 van mijn knappe broers adopteren? Wil je mij in mijn eigen tempo, ook bij jou in huis langzaam het vertrouwen laten krijgen en mag ik vooral mezelf zijn, zonder verwachtingen? Stuur dan een mail naar miauw@kattenbescherming.nl of reageer via het contactformulier.

Liefs Yuki❤️