Yuki

💜 Ter Adoptie 💜

Hai ik ben een Yuki, een heel lief, maar onzeker meisje van 1 jaar oud.

Ik werd samen met mijn papa en mama en broers en zusjes achter gelaten in een woning. Ik was totaal niet gesocialiseerd.
Na 8 maanden in mijn huidige gastgezin, ben ik aaibaar, geniet ik van de grote groep sociale katten en durf ik mn mannetje…uhm vrouwtje een klein beetje te staan.
Als mijn opvang baasjes rondlopen, vind ik ze nog wel wat spannend, maar als ik ergens lekker lig of zit, geniet ik van aaien en kroelen.
Ik ben absoluut geen schoot poesje, maar lig wel graag bij je op de bank en ik hou van de aanwezigheid van mensen.

Ik zoek een huisje als binnenpoesje bij andere zeer sociale en zeker geen dominante katten. Ik ben niet erg van voorkeur voor kleur, maar heb behoorlijk wat angst opgelopen voor zwarte katten. Mijn broertjes hebben mij namelijk vaak als doe,wit gebruikt, omdat ik onzeker ben. In het gastgezin gaat het erg goed met lieve katers, die nog wel willen spelen en knuffelen met mij. Poesjes gaat het minder mee en ben ik banger voor. Rustige honden en wat oudere kinderen vind ik geen probleem, die ben ik in mijn gastgezin gewend.

Inmiddels mag ik verhuizen, naar een leuke lieve sociale kater of katers, waar ik wat zekerder van mezelf mag en kan worden. Ik zoek baasjes die geduld en liefde voor mij hebben en niet verwachten dat ik me gelijk laat aaien. Ook zoek ik baasjes die niet de hele dag van huis zijn, omdat ik mensen dan echt mis.
Als ik je vertrouw, ben ik intens lief en zacht van karakter en geef ik je heel regelmatig kopjes of kom ik een aai halen.

Ik wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten voor mij gevraagd. Ik ben gesteriliseerd, gechipt en 2 x gevaccineerd. Ook ben ik keurig volgens schema ontwormt en vlo vrij.

Ik hou van goed en hoogwaardig eten, dus geen supermarkt spul voor mij. Onze darmpjes waren namelijk erg beschadigd door wormen toen ik gevonden werd en de mensen van de Kattenbescherming zijn er van overtuigd dat goede voeding erg belangrijk is voor een gezonde kat.

Ik verblijf op dit moment in een gastgezin in de omgeving van Lelystad.

Mocht jij die leuke katten hebben, en wil je mij in mijn eigen tempo, ook bij jou in huis langzaam het vertrouwen laten krijgen en mag ik vooral mezelf zijn, zonder verwachtingen? Stuur dan een mail naar miauw@kattenbescherming.nl of reageer via een pb.

Liefs Yuki❤️