Marvel,Julia en Felix

đź’śTer adoptie đź’ś

Marvel, Felix en Julia, de drie musketiers….

Ben je op zoek naar een lief trio, een uitdaging en ben je wel wat gewend wat katten betreft.?Heb je engelengeduld en wil jij ontwikkeling zien ? Dan zijn de katers Marvel, Felix en hun zusje Julia een leuk setje voor jou! Voor deze drie musketiers zoeken wij een liefdevol huis waar ze in hun eigen tempo verder mogen ontwikkelen. Marvel (zwart) is een knuffel eerste klas en al een tijdje klaar voor adoptie, hij vleit zich het liefst op de bank met een liefdevolle blik tegen je aan en als het kroeltijd is ligt hij als een dweil op zijn rug om alle aandacht in zich op te slurpen. Helemaal een happy cat! Hij speelt het liefste met een stokje (hengeltje met sliert). Deze pakt hij dan bij aanhechting van de sliert in de bek, waarbij het stokje voor zich uit steekt en dan neemt hij een spurt met het stokje voor zich over de vloer glijdend. Dit is ontzettend grappig om te zien en dit kan hij lang volhouden. Ook heeft Marvel een grote positieve invloed op zijn broer Felix en zus Julia en stelt hij ze gerust als ze bang zijn.

Vorig jaar zijn ze als groep van tien katten / kittens achtergelaten in een huis wat afgebroken ging worden. Toen ze ontdekt werden hadden ze ontzettende honger en waren ze heel erg angstig. De groep is gevangen en onderverdeeld in meerdere gastgezinnen en hierbij is de sterke band tussen deze drie verder ontwikkelt. In het begin waren ze enorm bang en zaten verstopt, ze zijn nooit aanvallend geweest, alleen heel erg bang. Felix en Julia hebben de meeste moeite om het vertrouwen in de mens terug te krijgen maar zijn al heel ver gekomen. Julia en Felix lopen door het hele huis, spelen met alles en de andere katten, schieten niet meer in wilde paniek weg. Julia met name is enorm nieuwsgierig en wil heel graag aangehaald worden en zit op het randje van overgave. Zij komt er eerdaags wel en Felix bekijkt dit van een afstandje en wordt ook steeds vrijer en rustiger. Hij zit graag voor de schuifpui om naar de vogeltjes te kwetteren, hij is gek op balletjes en muisjes om mee te spelen. Ook Felix komt er uiteindelijk wel. Omdat Marvel al lang klaar is voor adoptie, is het voor hem beter om alvast te gaan zoeken naar een forever loving home.

Kun jij dit drietal een liefdevol thuis bieden, waar ze op hun eigen tempo verder mogen ontwikkelen, zichzelf kunnen zijn en verwacht je niet te veel. Heb je een afgeschermde catproof tuin/balkon en durf je deze uitdaging wel aan? Dan ben je van harte welkom bij het gastgezin in Alphen aan den Rijn. Handig is om via een Skypeverbinding de katten te ontmoeten, want bij het horen van een deurbel of voordeur zullen Felix en Julia zich verstoppen. Marvel daarentegen zal wel op de bank naar je toe komen om kennis te maken.

Marvel, Felix en Julia worden met luxe geplaatst, het eerste jaar hoef je met ons niet meer naar de dierenarts (behalve als we ziek worden natuurlijk), maar de basis is al helemaal klaar. We zijn namelijk al gecastreerd, twee keer gevaccineerd, gechipt, vlo en worm vrij en we nemen een gezondheidsverklaring van de dierenarts mee. Het zijn geen katten die makkelijk in het mandje gaan voor de dierenarts, dit zal met enige truckjes, geduld en een rustig beleid voor elkaar te krijgen zijn. Natuurlijk wordt er voor ons een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Ben je nieuwsgierig of serieus geĂŻnteresseerd stuur dan een pb of mail naar miauw@kattenbescherming.nl.