Izzy

💜 Ter Adoptie 💜

Izzy, een katertje van 1 jaar oud.

Izzy is een lief katertje van ongeveer een jaar oud. Hij is nog wat onzeker en daardoor soms wat schrikkerig. Toch vindt hij het wel fijn om aandacht te krijgen en aangehaald te worden. Ookal is hij (nog) geen schoot kat, kruipt hij wel heerlijk bij je op de bank. Door spelen krijgt Izzy zelfvertrouwen, hij geniet hier enorm van. Samen met een hengeltje, balletje of muisje. Izzy is op zoek naar een rustig en stabiel katten vriendje of vriendinnetje. Juist omdat hij wat onzeker is, zal een stabiel karakter hem het vertrouwen geven, wat hij zo nodig heeft. Izzy komt in het gastgezin op een afgeschermd balkon en geniet van de buitenlucht. Een volledig afgeschermd balkon of een volledig afgeschermde tuin, zou dan ook heel fijn voor hem zijn, maar mits er binnen voldoende ruimte is dan geen must.
Izzy houdt van hoge plekjes, dus een hoge krabpaal en hoge plekjes om lekker zijn rust te pakken weet hij enorm te waarderen.

Izzy is inmiddels gecastreerd, gechipt en 2 x gevaccineerd, ook is hij gezond verklaart en neemt hij zijn boekje van de dierenarts mee.
Izzy wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd.

Izzy is keurig ontwormt en vlo vrij en verblijft in Haarlem.

Denk jij dit wat onzeker katertje een stabiel thuis met kattenmaatje te kunnen bieden en val je als een blok voor de charmes van dit lieve mannetje? Stuur dan snel een bericht of mail naar miauw@kattenbescherming.nl