Marcél (GERESERVEERD!!)

💜 ter Adoptie 💜

Marcél

Deze knappe, 9-jarige, forse je-weet-wel kater met pittige persoonlijkheid zoekt zijn definitieve huis bij een baasje waar hij zichzelf kan zijn. Ook al betekent dit dat hij af en toe bijt als hij te lang naar zijn zin geaaid wordt, een slechte dag heeft of als liefdesbeet.

Hierin is hij wel corrigeerbaar. Duidelijkheid en structuur helpen hem hierbij.
Marcél is heel gezellig en komt vaak bij je langs om geaaid te worden, speelt graag met zijn muis en met een speelhengel. Hij is geen schootkat, maar wel een gezelligheidsdier die het liefst in jouw buurt is en bij je op de bank of in/op bed slaapt. Hij ‘kletst’ graag en samen kun je hele gesprekken voeren wat vaak erg grappig is.

Hij gaat graag naar buiten op het balkon om naar de buurkatten en vogels te kijken, nog gezelliger vindt hij om dat samen met jou te doen. Een omheinde tuin zou hij waarschijnlijk
wel erg leuk vinden. Marcél wordt alleen als binnenkat of met een afgeschermde catproof tuin/balkon geplaatst.

Visite vindt hij gezellig, maar kinderen of andere huisdieren zijn niet zijn ding.

Door een gevoelige spijsvertering krijgt hij licht verteerbaar voedsel en dat helpt hem om goed te functioneren.
Hij heeft de neiging om zijn nagels in vloerbedekking en meubels te zetten en omdat hij dat niet consequent op één plek doet, is het nog niet gelukt om hem dat helemaal af te leren. Krabpalen gebruikt hij niet echt, krabmatten gaan beter.

Ben jij de persoon (of zijn jullie de personen) die Marcél een stabiel en veilig huis kan geven en kun jij / kunnen jullie hem laten zijn wie hij is? Stuur dan een mail naar

Er wordt voor Marcél een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Hiervoor is hij gecastreerd, gevaccineerd, gechipt, worm en vlovrij en krijgt hij de gezondheidsverklaring van de dierenarts mee.

miauw@kattenbescherming.nl of stuur een bericht via het contactformulier.
Marcél verblijft in een gastgezin in Amsterdam.