Montana & Morgan

Ter adoptie: mama Montana en zoon Morgan

Montana is samen met Morgan in de opvang gekomen. Montana is met 6 maanden hoogzwanger op straat gevonden. Gelukkig heeft iemand haar gevonden en opgenomen in huis. Na eerst lekker eten en veel slapen is ze bevallen van 3 prachtige kittens. Helaas konden ze niet allemaal bij de vindster blijven en zijn Montana en Morgan bij ons in de opvang gekomen.

Montana is ontzettend gek op haar zoon Morgan en andersom net zo. Ze zijn onafscheidelijk van elkaar en dat is prachtig om te zien.

Montana moet even wennen aan andere honden en katten. Ze zal eerst gaan blazen maar als de ander dieren rustig zijn dan zal ze al snel zien dat het goed is. In het opvanggezin gaat het al goed maar de dieren in het opvanggezin zijn het gewend om met verschillende katten om te gaan en de honden zijn zeer rustig. Nu speelt ze al met de andere katten.

Montana heeft altijd buiten geleefd en we merken dat ze erg graag naar buiten wil. We zoeken dan ook een plekje waar een veilig balkon is zodat ze lekker een frisse neus kan halen of een veilige tuin of woonomgeving voor een straatje om. Montana houdt ontzettend van mensen. Ze vindt aaien en kroelen heerlijk en oppakken is totaal geen probleem. Ze kan ook heerlijk kletsen op haar manier. En dat is zo schattig om te horen. Inmiddels komt ze ook al lekker op schoot liggen en komt Morgan er vanzelf ook bij liggen. Met deze 2 heb je gegarandeeer warme benen deze winter.

Morgan kopieert alles van zijn moeder zo ook het blazen naar ander katten en honden. Maar eigenlijk vindt hij het ook wel heel leuk en gezellig. Maar ja, als je moeder iets doet dan zal het wel zo horen toch! Omdat Montana snel ziet dat de andere katten oke zijn vind Morgan het ook al snel goed.

Morgan is een vrolijk en blij mannetje. Hij houdt van spelen en gek doen, lekker ravotten met zijn moeder en speelgoed balletjes of gewoon een stuk papier daar is hij al helemaal zoet mee. Morgan kan in het begin contact met nieuwe mensen een beetje spannend vinden maar als je eenmaal begint met aaien dan geeft hij zich over en geniet volop met luid gespin. Ook is hij een goed hulp bij schoonmaken. Alhoewel de bezem het dan wel even moet afzien want die is toch wel heel leuk om te pakken.

We zijn dus opzoek naar een fijn huisje voor dit geweldige lieve duo. Dus heb je geen andere katten of honden in huis. Kan je een buiten bieden voor vooral Montana. Kan je niet wachten om het heerlijke geklets van Montana aan te horen en te genieten van de liefde tussen moeder en zoon reageer dan via mail miauw@kattenbescherming.nl of via chat via facebook.

We vragen een vergoeding voor de gemaakte medisch kosten. Hiervoor zijn ze gecastreerd en gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en vlo en wormvrij

Montana en Morgan verblijven in Hollandsche Rading en mogen vanaf 18 november verhuizen.

Plaats een reactie