U bevindt zich hier: Home > Vrijwilligers gezocht
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Vrijwilligersfuncties bij Kattenbescherming Nederland

De Kattenbescherming is een stichting die zich speciaal voor ‘afgedankte’ katten inzet. Een kattenpark als alternatief voor dierenasiels. Bij de Kattenbescherming kunnen ongewenste, bejaarde, verwilderde en niet-plaatsbare asielkatten in alle rust tot het einde van hun leven verblijven. Bij het park horen ook een kattenspeciaalzaak, een kattenkliniek en een ‘kattenkunst’ winkel/atelier.

Omdat de Kattenbescherming (nog) niet over een dergelijke locatie beschikt is het door de vrijwilligers te verrichten werk voornamelijk te vinden op het vlak van het werven van zo veel mogelijk geld en zoeken we dringend gastgezinnen!

De Kattenbescherming bestaat momenteel uit meer dan 30 enthousiaste vrijwilligers. Dit is natuurlijk lang niet genoeg. Vandaar de oproep om ons team te komen versterken.

We zoeken mensen die ons minstens vijf uur per week willen ondersteunen. Het is belangrijk dat je zelfstandig (vanuit huis) kunt werken en graag initiatief neemt. En natuurlijk dat je je thuis voelt bij katten. Daarbij is het fijn als je ervaring hebt met katten. Vul het aanmeldformulier in en mail hem samen met een korte c.v. en motivatie naar miauw(at)kattenbescherming.nl

Vrijwilligerswerk is het geheel van activiteiten uitgevoerd door een vrijwilliger, zonder vergoeding, en met een maatschappelijk doel en voor anderen, hetzij individuen, groepen of de samenleving in haar geheel (maar zonder familieband), binnen een organisatie, met of zonder rechtspersoonlijkheid.

Download hier het aanmeldformulier van de Kattenbescherming

Vrijwilliger zijn is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.
Vrijwilliger zijn is verbonden, maar niet gebonden.
Vrijwilliger zijn is onbetaalbaar, maar niet te koop.
Vrijwilliger zijn ... is positief denken, is positief doen,
met als enig doel: voor jezelf en een ander, een goed gevoel.

(Bron: De Volontaire - Proteion)

To top