U bevindt zich hier: Home > SuccesverhalenNagedachtenisChip
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

In Memoriam, CHIP 1989 - 2 maart 2010

CHIP was het boegbeeld van de Kattenbescherming geworden. Ze was er slecht aan toe toen ze bij ons binnen kwam. Absoluut niet benaderbaar. Aanvallen was de beeste verdediging zo leek haar strategie. Zoveel jaren later hobbelde ze lekker op haar 3 pootjes rond. Ze stond het ons inmiddels toe, haar af en toe heel even te aaien... ;-)

CHIP kwam 21 juli 2005 bij ons terecht, na een melding van mensen uit de buurt, met een gebroken voorpoot en staart die al minimaal een jaar gebroken waren.

Als gevolg daarvan moest het voorpootje geamputeerd worden. De staart kon ook niet meer hersteld worden maar zonder staart zou Chip geen evenwicht meer hebben want ze was immers haar voorpootje al kwijt...

Haar staart bleef pijnlijk als je er per ongeluk aan kwam maar als je haar staart met rust liet, leek ze geen pijn te hebben.

Chip leerde ons te vertrouwen en gaande weg mocht je haar, op haar voorwaarden, aaien en op den duur zelfs voorzichtig oppakken...

Dinsdag 2 maart 2010 is ze plots overleden. Er was niet bekend hoe oud ze precies was. En hoewel we haar bloedwaardes elk jaar lieten controleren op eventueel nier falen of suikerziekte, ect. is ze nu toch vreedzaam van ouderdom gestorven... Chip we zullen je heel erg missen !!

To top