U bevindt zich hier: Home > Over onsActiviteitenOppasservice
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Katten oppas service

Zo moet het niet!!!

Met gerust hart een weekje met vakantie kunnen terwijl uw kat met bijvoorbeeld suikerziekte of andere aandoeningen waarvoor uw kat elke dag medicijnen nodig heeft of als uw kat echt niet samen met andere katten kan extra zorg en aandacht krijgt.

De Kattenbescherming beschikt over een aantal betrouwbare vrijwilligers die uw katten gedurende uw vakantie of ziekenhuis opname tegen een vergoeding aan huis kunnen verzorgen.

De richtprijs voor de eerste kat 6 euro en elke volgende kat 4 euro per dag, dit is inclusief reiskosten en 1x per dag verzorging van de kat(ten), voor 1 euro extra per dag worden eventuele andere kleine huisdieren zoals knaagdieren, vogels en vissen ook gelijk verzorgd.

De post wordt netjes van de deurmat of uit de brievenbus gehaald op uw verzoek en ook eventuele planten worden zonder extra kosten verzorgd.

Een eventuele extra donatie is natuurlijk altijd welkom maar hoeft niet.
KATho
Algemene Voorwaarden
Betaling dient vooraf te geschieden en als we 2x per dag moeten komen om bijvoorbeeld uw kat medicijnen te geven of insuline te prikken vragen we voor de kat met extra zorg 6 euro per keer en elke extra kat 4 euro per dag.

Eventuele onvoorzien dierenartskosten worden achteraf in rekening gebracht.

Nadere afspraken bijvoorbeeld over voeding, medicijnen en dergelijke maakt u zelf met de betrokken vrijwilliger.

Hoewel de Kattenbescherming slechts bemiddelt en geen verantwoording kan dragen, wordt toch geadviseerd via de Kattenbescherming het verzorgen van uw katten te regelen. Dus niet rechtstreeks via een eventuele vrijwilliger van de Kattenbescherming die u kent.

Als de Kattenbescherming niet op de hoogte is van uw afwezigheid en deze vrijwilliger valt om wat voor reden uit, dan kan de Kattenbescherming niet zorgen voor vervanging zodat u katten hoe dan ook goed verzorgd blijven tijdens uw afwezigheid.

Ons werkgebied betreft: Delft, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Leidschendam en Hoek van Holland.

Vindt u het ook leuk om katten te verzorgen, wij kunnen altijd nieuwe mensen gebruiken... de katten zullen het waarderen!!! Aanmelden kan per e-mail: miauw(at)kattenbescherming.nl

Tante KATho en Zoo vaKAnTie cat chat...

To top