U bevindt zich hier: Home > Over ons
printervriendelijk:
Terug naar de Homepage van Kattenbescherming Nederland Abonneer u op de nieuwsbrief Ondersteun ons

Over ons

In oktober 2005 is Stichting Kattenbescherming Nederland notarieel opgericht als Stichting KattenHulp Delfland. December 2007 is de naam Stichting KattenHulp Delfland gewijzigd in Stichting Kattenbescherming Nederland.

Wij hebben 20 actieve vrijwilligers, diverse samenwerkingpartners en ongeveer 100 donateurs. Voor de administratie maken wij gebruik van het online programma Asperion en voor onze nieuwsbrief maken we gebruik van het online programma Hellodialog.

Het ontwerp van onze website werd gedaan door: Talpa internet - Babeln consultancy en de website wordt onderhouden met behulp van de gratis online CMR Open Source software TYPO3.

Voor het vervoer van de katten naar de dierenarts, gastgezinnen, permanente adoptie gezinnen en vangacties is de Kattenbescherming aangewezen op de privé auto's van onze vrijwilligers.

Stichting Kattenbescherming Nederland krijgt geen overheidssubsidie en is volledig aangewezen op donateurs, sponsors en financiers.

We besteden het geld van de donateurs, sponsors en financiers aan activiteiten zoals vermeld in onze statutaire doelinstelling van de Kattenbescherming.
Zoals castraties/sterilisaties, her-socialisering schuwe katten, voorlichtingscampagnes, ed.

To top